Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.04.2012, 23:27:52
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Se poate sa para lipsa de responsabilitate, numai ca nu-i chiar asa.
Ei ne-au transformat in piata de desfacere, Romania nu mai este altceva, decat o piata de desfacere. In spatiile comerciale de la parter, infloresc bancile, farmaciile....
Pai trebuie sa aiba farmacistii unde sa-si tina banii...si bancherii sa nu aiba dureri de cap.

Si eu cred ca UE nu ne-a adus si nu ne va aduce nimic bun.Dar mai cred ca atata timp cat exista e bine sa fim parte a UE decat sa fim in afara.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 10:32:11
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai trebuie sa aiba farmacistii unde sa-si tina banii...si bancherii sa nu aiba dureri de cap.

Si eu cred ca UE nu ne-a adus si nu ne va aduce nimic bun.Dar mai cred ca atata timp cat exista e bine sa fim parte a UE decat sa fim in afara.
Da, mi-a placut ... nu stiam eu de ce sunt amplasate astea astfel, bancile si farmaciile! .

Nu este strada fara o banca si o farmacie, cel putin!
Restul spatiilor comerciale raman pustii, cu hartii in geam...dezolant.
Daca in centrul unui oras mare exista o multime de vitrine goale, pline de praf, spatii parasite, nu mai vrea nimeni sa inchirieze... nu mai merge nimic.. decat farmaciile si bancile...
Ce arata asta?
A! in ultima vreme incep sa prospere magazinele cu produse din carne si carne! Atentie! De pui, (cica ecologic si ala, pt ca are pielea galbena (pretul este dublu fata de cel obisnuit!)! cine vrea sa creada, creada, e problema lui, numai ca va rog sa va uitati la culoarea carnii, a fibrei, acolo se vede ""imixtiunea"") de porc, la fel de ecologic (glumesc, astia nu spun asa)..
Aici la noi, sunt noile ferme din zona Arad, Timis, Satu Mare (ce ziceam mai devreme? lucram la italieni, arabi, evrei, etc... si mancam de la ei! ia uite!)

Eh, vorbim si noi ca oricum vorbim degeaba, cine ia in seama spusele noastre?
In afara de noi, aici pe forum, ca sa mai discutam in contradictoriu...

Last edited by Adriana Cluj; 05.04.2012 at 10:36:21.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 11:37:06
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Da, mi-a placut ... nu stiam eu de ce sunt amplasate astea astfel, bancile si farmaciile! .

Nu este strada fara o banca si o farmacie, cel putin!
Restul spatiilor comerciale raman pustii, cu hartii in geam...dezolant.
Daca in centrul unui oras mare exista o multime de vitrine goale, pline de praf, spatii parasite, nu mai vrea nimeni sa inchirieze... nu mai merge nimic.. decat farmaciile si bancile...
Ce arata asta?
A! in ultima vreme incep sa prospere magazinele cu produse din carne si carne! Atentie! De pui, (cica ecologic si ala, pt ca are pielea galbena (pretul este dublu fata de cel obisnuit!)! cine vrea sa creada, creada, e problema lui, numai ca va rog sa va uitati la culoarea carnii, a fibrei, acolo se vede ""imixtiunea"") de porc, la fel de ecologic (glumesc, astia nu spun asa)..
Aici la noi, sunt noile ferme din zona Arad, Timis, Satu Mare (ce ziceam mai devreme? lucram la italieni, arabi, evrei, etc... si mancam de la ei! ia uite!)

Eh, vorbim si noi ca oricum vorbim degeaba, cine ia in seama spusele noastre?
In afara de noi, aici pe forum, ca sa mai discutam in contradictoriu...
Am observat si eu asta.Vorbeam cu cineva din strainatate si imi zicea ce mult trebuie sa mearga pana la farmacie si atunci m-am gandit ca eu am 5 banci si 10 farmacii pe o raza de 500 m si nici macar nu stau in centru ci mai la marginea orasului.E rau ce se intampla.De asemeni pietele sant ocupate de vecinii nostri de alta etnie ...eu nu sant rasist si macar oamenii nu fura dar nu e normal pentru ca in piete e o mica mafie.
Apoi te duci la un En Gros si te bucuri ca gasesti lucruri mai ieftine.Dar vezi ca daca vine o razie toti inchid magazinele, deci te bucuri degeaba pentru ca o sa platesti mai multe taxe pentru ca oamenii aia nu platesc.
Nu mai zic ce investitori vin la noi.Pe mine nu m-ar deranja daca ar veni oameni care chiar vor sa munceasca pamantul.Din pacate nu cred ca-s asa de multi.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Distrugerea naturii ! cristiboss56 Teologie si Stiinta 7 02.09.2011 10:02:48
Distrugerea bisericilor crestine din Kosovo de catre albanezi Nevrednicul Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 1 24.07.2009 19:46:46
manastiri din vestul tarii sofiaiuga Pelerinaje la locuri Sfinte 9 15.09.2008 14:36:29
Distrugerea trecutului continua Stefan500 Generalitati 6 21.08.2008 23:02:06
manastiri din vestul tarii angeltm Pelerinaje la locuri Sfinte 6 22.03.2008 19:56:43