![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumitru, sa stii ca de multe ori m-am pus in situatia baietilor timizi. Am fost tentata sa fac din baieti/barbati o categorie compacta care, in comparatie cu fetele, daca plac pe cineva, au si avantajul ca se cade sa preia initiativa si sa se lamureasca fara sa piarda timpul daca li se raspunde sau nu. Dar de fapt categoria asta se refera la baietii siguri pe ei. Baietii timizi isi creeaza mai greu premise pentru incredere in sine si se refac mai greu dupa un refuz. Si unii din ei au si tendinta sa se indragosteasca de fete cu mare popularitate care-i resping si ii fac de ras de multe ori in fata altora.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
”Ființele raționale au fost înzestrate de Dumnezeu cu liberul arbitru, astfel încât nu suferă nici un fel de constrângeri în a se mișca după bunul lor plac în plan spiritual și în sfera moralității. Atât îngerii cât și oamenii înclină spre bine sau spre rău ca rezultat al unei dispoziții și decizii strict personale. Această libertate a lor este cel mai mare dar pe care l-au primit de la Dumnezeu.” |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ideea este ca, de multe ori, acesti baieti timizi sunt si baieti buni. de aceea cred ca uneori fata trebuie sa preia initiativa. |
|
||||
|
||||
![]()
Baieti buni? La ce? Daca nu sunt in stare sa preia ei initiativa, inseamna ca nu sunt buni de nimic. Societatea are niste asteptari intemeiate de la sexul masculin si nu degeaba. Daca un barbat nu poate nici macar sa se bage in seama cu o femeie, te intrebi cum e in stare sa intretina o familie. Chestiile de genul asta tradeaza defecte ascunse.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau esti un mascul alfa si este normal sa gandesti asa. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, clar, trebuie sa fii un mascul alfa ca sa ai curajul necesar sa te bagi in seama cu o femeie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
faci o confuzie. |
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles ca trebuie. Intrebarea era: "Esti?"
|
|
|||
|
|||
![]()
dupa cum posteaza, se pare ca este! nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine întreabă-l dacă are vlagă până la omega!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|