Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2012, 01:36:46
aurelia1984's Avatar
aurelia1984 aurelia1984 is offline
Member

Data înregistrării: 17.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Cand ai 28 de ani si n-ai gasit nimic, inseamna ca:

- nu te-a interesat sexul opus;
- te-a interesat, insa n-ai avut ce sa oferi, ori te afli la capatul de jos al listei;
- ai avut pretentii foarte ridicate, relativ cu ce poti oferi.

La tine cred ca e cazul doi sau trei.
V-as ruga sa ma iertati daca nu stiu sa identific si sa apreciez bunele intentii. Dar mi se pare in ceea ce ati scris mai sus ca pur si simplu ma jigniti fara sa ma cunoasteti. Oamenii au un trecut, o copilarie, o educatie, niste experiente de viata si niste circumstante care nu pot fi intotdeauna expuse succint astfel incat sa-i poata face pe toti sa inteleaga de ce si cum sufera pentru un motiv care pe altii ii lasa rece.

Am deschis acest topic in speranta ca pot discuta prieteneste cu lumea despre un subiect care ma preocupa. M-am bucurat si de faptul ca am primit sfaturi de la oameni binevoitori, dar mai mult m-am bucurat la gandul ca si altii ca mine vor lua aminte la sfaturile acestea. Nu am inteles insa de ce isi pierd timpul unele persoane enuntand axiome, rautati, jigniri, ba chiar acuze fara ca eu sa-i fi pagubit de ceva.

N-aveti dumneavoastra de unde sa stiti ce am eu de oferit ca sa-mi puneti diagnostice superficiale si rautacioase.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 00:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 00:05:39
Bunicul din visul fetei mele clementia Generalitati 13 17.06.2011 13:06:08
Suferinta unui orb Elena_Elena Intrebari utilizatori 3 13.09.2010 20:14:49
suferinta=mantuire? eulaura Generalitati 26 28.08.2009 01:15:19