Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.04.2012, 16:44:12
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit tinuta femeii in biserica....

Hristos a inviat!!!! acest subiect este destul de controversat,l-am urmarit mereu si poate am avut reactii inversunate (si sigur am avut),ptr.ca stiu cum gandeam acum 2 ani si cum gandesc acum decand vorba d-lui Mihnea,am mai inaintat putin pe "cale"....si mai ales decand mi-a cazut in mana cartea lui Florin Stuparu..."un barbat si o femeie de la facerea lumii si pana la sfarsitul veacului"...parca asa se numeste ....o recomand cu caldura tuturor celor care vor sa afle care e rostul nostru pe acest pamant.......mi-a schimbat modul anterior de gandire, in asa fel ,incat acum consider ca si acea "palariuta",pe care de altfel o "am inca in dotare"....nu-si mai are rostul pe crestetul meu ,mai ales in Sfanta Biserica .....mult mai corect este o esarfa,care sa acopere crestetul unei femei...iar cu imbracamintea e si mai complicat.....acei pantalonasi de tot felul si culorile mai stramti,sau mai largi ..etc...chiar nu-si au rostul pe corpul femeii(indiferent de ce comentarii vor fi ulterior)..."pantalonul" face parte cu precadere din vestimentatia barbatului,iar noi urmasele Evei ,nu ar trebui sa vrem a lua locul care i se cuvine barbatului ,in viata noastra.......din pacate in zilele noastre se cam intampla acest lucru si e f.f.f. grav......cititi si veti vedea ,de ce ......
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tinuta in biserici marlene Tinuta in Biserica 221 11.11.2025 03:36:10
Tinuta barbatului in biserica Hartford Tinuta in Biserica 56 26.05.2025 12:33:59
Imaginea ideala a femeii laice in biserica sophia Tinuta in Biserica 55 22.01.2012 07:11:46
Biserica si discriminarea femeii Golbi_ Despre Biserica Ortodoxa in general 460 08.12.2011 19:19:07
Spovedania trebuie tinuta costel Pocainta 10 29.01.2010 16:08:28