Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2012, 09:28:07
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Eu zic in primul , sa lasi la o parte toate acele "mituri" care zic ca daca nu ai o prietena la varsta adolescentei nu ai o viata frumoasa... ; sau ca daca nu ai o prietena la varsta adolescentei nu o sa-ti dispara acneea de pe fata :)) (eu , prima data cand am auzit asta, am ramas uimit de afirmatie si nici nu stiam cum sa reactionez)
Si stiu , e insuparator cand ii vezi pe ceilalti "distrandu-se" , si tu esti singur - asa e prima data. Si eu imi puneam semne de intrebare in legatura cu subiectul asta inainte ... insa cu timpul mi-am dat seama ca nu e o mare realizare sa iti faci prietena , pentru ca te poti distra si singur : poti sa faci un sport , poti sa te plimbi cu prietenii ; iar in cazul in care esti o persoana mai putin sociabila : poti sa iti gasesti o activitate ca desenul , cantatul la un instrument , sa citesti etc. In plus ai doar 16 ani si esti inca la liceu - iar daca tu vrei de acum prietena.. la facultate ce o sa faci cand o sa ai 22-23 de ani ?
Iar baietii de varsta ta , isi fac prietene doar pentru placere si nu pentru ca le iubesc ... isi fac prietene doar pentru vor sa le pipaie si sa le simta trupul in bratele lor , atata tot. In plus, multi baieti se cupleaza doar pentru a fi putin mai presus de ceilalti (si poate de aceea tu te simti marginalizat)
Asadar , eu spun sa mai astepti si sa ai multa rabdare.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Durerea sufletului meu in pragul apoplexiei! morgoth78 Intrebari utilizatori 21 05.01.2012 02:57:29
2012 - Pragul dintre lumi? silverstar Generalitati 8 16.10.2011 10:27:47
Sfantul privatizat, in pragul falimentului costel Generalitati 0 31.01.2008 10:08:24