Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2012, 00:00:14
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Cristos a înviat!Dacă animalele ar simți plăcere, atunci ele n-ar fi legate de călduri și de perioada de împerechere.
Plăcerea este dată omului pentru a-l determina să se ferească de a fi stăpânit și posedat de ea, făcând astfel voia Domnului.

Existența speciei umane în plan terestru este condiționată de înmulțirea sexuală, dar mântuirea omului dimpotrivă.
Mi-e greu, stimate frate in Cristos, sa gasesc o pozitie mai obscurantista...daca tot Scriptura si Biserica afirma ca femeia se mantuie prin nastere de prunci (printre altele, nu doar asta), atunci cum puteti pune viata conjugala a barbatului si femeii uniti in Domnul, in antiteza cu mantuirea?! Iertati-ma, dar e o pozitie gnostic de tenebroasa/obscurantista. Sincer, daca mantuirea inseamna o mortificare oarba, reducand la absurd, atunci cred ca mantuirea va inceta sa faca parte din scopurile mele. Oricum, cand afli adevarul, nu iti mai vine sa ramai in minciuna; nu spun mai mult...
Reply With Quote

Tags
metode contraceptive, metode naturale, reglarea nasterilor, reglarea naturala, scopul casatoriei

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pledoarie pentru nasterea naturala Florin-Ionut Umanitare 126 03.10.2013 22:11:24
nastere naturala/cezariana nicoletajuravle Generalitati 29 30.05.2013 18:02:29
UE si alimentatia naturala nicoletajuravle Generalitati 9 21.04.2007 11:42:44