Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2012, 14:12:34
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit Duminica Mironositelor

Hristos a inviat!
Bine v-am regasit. Duminica aceasta e una din preferatele mele. Dupa parerea mea, acum femeia si-a spalat pacatul savarsit de Eva, prin vestirea Invierii Mantuitorului.
Remarcabile curajul, credinta si dragostea acestor femei. Daca insa acestea ar fi fost maritate si ar fi avut copii acasa, nu stiu daca s-ar mai fi dus cu atata tragere de inima, poate s-ar fi temut. Cu siguranta sotii lor ar fi incercat sa le opreasca, temandu-se sa nu le faca ceva soldatii romani. Cu siguranta potrivnicul ar fi gasit o cale de a strecura teama si indoiala in sufletele lor. Dar poate asta s-ar fi intamplat daca ar fi fost pacatoase, ca noi, si atasate profund de cele lumesti, si nu L-ar fi avut atat de aproape, atat de "cald" in sufletul lor pe Mantuitorul. Chiar daca sotii ar fi incercat sa le opreasca, ar fi gasit ele o cale sa se strecoare, ar fi mintit ca se duc pana la piata, si tot s-ar fi dus. Doar asa mai facem si noi, nevestele din ziua de azi, nu? Ar trebui sa ne temem cand mergem sa facem pacate, nu cand facem o fapta buna, cand mergem la Domnul. Daca o facem din toata inima, El va vedea si va avea grija sa nu ni se intample nimic rau. Insa daca-I intoarecem Lui spatele , atunci cine ne va mai pazi? Noroc ca El vede si stie tot, ne cunoaste slabiciunile si probabil ne iarta atunci cand ne temem si fugim. El poate ierta chiar si atunci cand oamenii nu pot.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Predica despre iertare Ioana Amariucai Intrebari utilizatori 4 29.06.2012 11:08:05
o predica frumoasa marius.b. Generalitati 1 31.07.2011 23:18:41
Predica de pe Munte catalinabalhui Din Noul Testament 1 17.03.2009 16:58:46
Predica Hartford Despre Biserica Ortodoxa in general 3 06.02.2008 12:14:30