![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
eu cred ca oricine e prim-ministru si presedinte,deci orice guvern am avea tot asa o sa fie pt ca pe ei "elitele" nu-i intereseaza de popor,nu se gandesc la oameni ci doar la propriile interese.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am avut un sentiment usor masochist, cand am aflat ca a picat guvernul. parca mi-i doream pe astia la putere. imi aduc aminte de un film (nu msi stiu numele). actiunea se desfasura in timpul campaniei electorale a unui fost presedinte american, parca Nixon ... super tare in campanie, hotarat, cu viziune ... dar expresia de la final mi-a ramas in minte. dupa ce au aflat ca au castigat, noul presedinte il intreaba pe vice presedinte: "si acum ce facem?" |
|
|||
|
|||
![]()
Fii mai frate guardian_knight serios,ca programul de guvernare nu se schimba.
Dl Ungureanu probabil a fost schimbat de dl Basescu pentru ca incepuse sa se bage peste afacerile privilegiatilor sistemului. Nu mai crede teatrul de il vezi prin mass-media,nu mai tii minte ca la inceputul mandatului PDL (adica din decembrie 2008) a guvernat un an alaturi de PSD? Mie mi se pare ca cea mai buna situatie a fost cand a fost dl Tariceanu prim-ministru,da se poate sa fie o opinie eronata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da cine-s "elitele" astea, is parasutate din spatiu cumva ???
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adicatelea ,vrei sa zici dumneata, ca daca Ponta rateaza guvernarea ,tot baseascu e de vina !!! Imi vine sa rad,ce truc ieftin psed-ist !!! Il si vad pe Ponta strigand, jos Basescu, care va fi considerat cauza...incompetentiei lui Ponta ??? HA.HA<HA !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Io unu, o sa votez cu partide noi(dar nu de genul Partidul Pporului,doamne fereste !!!),de alea de care nu a auzit nimeni !!!
Macar oamenii din partidele minuscule, pot fi banuiti ca sunt curati ??? Sau si aia sunt hoti ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-da (parintele Paisie Aghioritul a zugravit in cuvinte extrem de simple dar atat de sugestive imaginea:""În America au mers oameni din diferite locuri. Fiecare a adus cu el peticul său și astfel s-a făcut acolo un covor din petice. În Comunitatea Europeana însă, țările care intră sunt covoare gata țesute. Iar aceste covoare, oricât ai încerca să le unești, niciodată nu se vor putea potrivi."") -da (""“Eram cu Parintele Arsenie si l-am intrebat: „Ce sa facem Parinte, ca acum este foarte rau”. Parintele zice: „Va veni si mai rau”......“Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”."") http://www.youtube.com/watch?v=oApFE...re=context-gfa Last edited by Adriana Cluj; 01.05.2012 at 20:23:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Bah, lui Traian Basescu Ii PASA de popor si de asteptarile oamenilor. De aproximativ un an de zile se despartise de o parte a PDL-ului si a jucat magistral pentru a opera o schimbare de guvern si a majoritatii parlamentare. Mai intai, l-a luat frumusel pe MRU de la SIE, vrajindu-l cu o miscare "Romania Unita", realizabila in conditiile in care razvanel ar fi fost un premier puternic, cu sprijin politic. Peste doua luni, surpriza, Ungureanu se trezeste fara nici o baza politica, PDL, dezintegrat, serviciile in mana opozitiei. Uite-asa TB a dat startul unei reforme politice autentice in Romania, cu posibilitatea unei reconstructii din temelii a Dreptei romanesti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|