![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Articolul arată un fapt clar - 40% din penticostali nu vorbesc în limbi, (iar la nivel de S.U.A., 49% !!!) fapt care contrazice teoria dumneavoastră. Articolul vorbește despre, și citează, lideri penticostali care privesc acest fapt ca fiind normal - un nou fapt care contrazice teoria dumneavoastră nefondată. Ați spus "Nu au cum sa nu-l mai practice, s-ar dezice de cultul lor si de traditia lor", ceea ce se dovedește a fi fals, în condițiile în care aproape jumătate dintre ei nu practică glosolalia. Sau poate aveți dumneavoastră autoritatea să stabiliți cine s-a dezis și cine nu de cultul și tradiția penticostală ?! În ceea ce privește simpatiile catolicilor, lăsați-i pe catolici să se îngrijoreze despre acest fapt - nu vă privește pe dumneavoastră. |
|
||||
|
||||
![]()
Articolul vorbea despre manifestari considerate autentice de pastorii penticostali, nu de incercarile oamenilor de a “obtine” aceasta harisma , pe care se pune pret in cadrul cultului penticostal, asa cum spunea Catalin. Poate ar trebui sa cititi cu atentie, inainte de a lua la rost pe altul, in stilul Erethom :)
Last edited by ioanna; 30.04.2012 at 19:59:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iata ce zice articolul: at least 40 percent of Pentecostals said they never speak in tongues. In the U.S., 49 percent of Pentecostals reported that they do not speak in tongues; Deci chiar ei, penticostalii, 40%, respectiv 49% spun despre ei înșiși că nu vorbesc niciodată în limbi. Nu predicatorii, și nu se face nicio distincție între "încercare" și obținerea harismei. E bine să fim riguroși, chiar și atunci când nu ne convine. Uitați, aici, aceleași statistici comentate de alt autor: http://www.christianitytoday.com/ct/.../140-53.0.html Last edited by MihaiG; 30.04.2012 at 20:06:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Spun ca nu vorbesc, adica nu considera ca au aceasta harisma, nu ca nu incearca sa vorbeasca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de altă parte, Cătălin mai greșește și atunci când își închipuie că mișcări harismatice ar exista numai la catolici. Dacă i-am spune că există și la ortodocși ? |
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc tuturor pt raspunsuri. este posibil sa-mi fac o prietena de religie penticostala. Ea spune ca nu e botezata si ca la ei in biserica este altfel.. insa din cate stiu nu se duce la adunari..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 30.04.2012 at 20:26:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și există și la unii catolici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma iertati daca am fost prea directa.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 30.04.2012 at 20:40:43. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
|