![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de altă parte, Cătălin mai greșește și atunci când își închipuie că mișcări harismatice ar exista numai la catolici. Dacă i-am spune că există și la ortodocși ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 30.04.2012 at 20:26:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și există și la unii catolici. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 30.04.2012 at 20:40:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi și eu nu asta am spus ? Citat:
Realitatea este că mișcarea harismatică este una foarte nouă, foarte dinamică și foarte diversă; față de această situație, este periculos să punem etichete. Pe de altă parte, cred că Doriana a sesizat mai bine care era interesul primar al inițiatorului topicului. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu confundati prejudecatile cu adevarul de credinta. Cf. BO, harismele nu se manifesta in afara Bisericii lui Hristos, ca daruri autentice ale Duhului Sfant, deci, dpdv ortodox, oamenii aceia (doar) cred ca vorbesc in limbi. Nici nu conteaza procentul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era vorba despre convingerea nefondată a lui Cătălin că nu pot exista penticostali care nu vorbesc în limbi, indiferent ce ar însemna această vorbire. Și despre faptul că, în realitate, există foarte mulți. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt multi tineri care intra pe comunitati ortodoxe sau merg la preoti intreband daca au voie sa aiba o relatie cu X sau Y, din cauza orientarii lor religioase sau a gradului de rudenie, etc. Multi uita ca insasi relatia in sine, mai precis ceea ce se numeste astazi relatie, este condamnata de BO. Nu fac nici o aluzie la nimeni, era doar o observatie din experienta mea cu ortodocsii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
|