![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Prin urmare, sustii ca Dumnezeu S-a intrupat iar apoi S-a destrupat. Ai cumva si vreo referinta biblica, ceva? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
cert este ca Isus a primit un trup de om, prin voia Tatalui, cu un anumit scop (de a muri pe Cruce): Evrei 10:5 De aceea, când intră în lume, El zice: „Tu n-ai voit nici jertfă, nici prinos; ci Mi-ai pregătit un trup; pe de alta parte, ce trup are Dumnezeu sau cum se manifesta El, nu e cazul sa credem ca le stim pe toate, pentru ca nu este asa, parerea mea e ca Dumnezeu poate orice doreste, El poate sa se manifeste si printr-un susur bland 1 Imparati 19:12. Ce stiu eu, o simpla muritoare, cum este Dumnezeu sau ce va fi in Cer? Crezi ca m-as lansa cu atata usurinta in polemici care nu duc nicaieri? Ti-am spus ce cred, ca Isus nu are ochi, urechi, maini, picioare, faptul ca asa s-a aratat dupa Inviere pentru mine nu e un argument care sa acrediteze ideea ca acela e trupul lui Isus de Dumnezeu. Nu stiu si nu ma bag. Consider ca asa s-a aratat ucenicilor, pentru a putea vorbi cu ei. |
|
|
||||
|
||||
|
M-ati ametit :) Penticostalii sunt monofiziti sau doar JoyDivision lasa impresia asta?
|
|
|
|||
|
|||
|
nu, penticostalii nu sunt monofiziti si nici miafiziti.
dar ce discutam aici nu are legatura cu monofizitismul. |
|
|
||||
|
||||
|
Am citit in graba, insa am inteles ca tu spui ca Hristos nu s-a ridicat la cer cu trup, cu firea Sa omeneasca.
|
|
|
|||
|
|||
|
s-a ridicat la Cer doar cu firea omeneasca? sau ce vreti sa spuneti?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ti-am spus ce cred, ca Isus nu are ochi, urechi, maini, picioare, faptul ca asa s-a aratat dupa Inviere pentru mine nu e un argument care sa acrediteze ideea ca acela e trupul lui Isus de Dumnezeu. Insinuezi ca nu s-a inaltat si cu firea omeneasca? Acela e trupul lui Iisus, ca Fiul lui Dumnezeu ce s-a intrupat. Last edited by ioanna; 02.05.2012 at 17:12:31. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| GANDIREA PATRISTICA sau VIATA IN HRISTOS | Pelerin spre Rasarit | Sfinti Parinti (Patrologie) | 453 | 04.10.2017 18:19:50 |
| Dogmatica Patristica Ortodoxa | myself00 | Generalitati | 7 | 10.09.2012 20:23:37 |
| Proprietățile trupurilor înviate | Mihnea Dragomir | Din Noul Testament | 2 | 23.04.2012 00:19:56 |
| Cum au fost descoperite trupurile Brancovenilor | viorela | Intrebari utilizatori | 3 | 23.08.2011 04:11:28 |
| Erau Adam si Eva cu trupurile goale in Rai inainte de cadere? | mihailt | Generalitati | 15 | 13.02.2010 01:07:10 |
|
|