![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vedeti, pana la urma ajungeti la concluzia mea ca oamenii sunt buni, guvernantii sunt rai si nu fac nimic! Exemplul cu drumurile este relevant pentru asta, degeaba sunt oamenii muncitori daca banii pentru drumuri se fura sau se dau in functie de politic, sau le dau bani astora daca eu guvernantul sunt din localitatea respectiva! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tot guvernantii sunt de vina ,sau uneori sunt si oamenii de vina, pentru ca nu sunt in stare sa munceasca mai mult ??? baniesc ca nu vine Basescu in fiecare seara ca sa ne bage-n straita cate-o pane, pantru ca sa avem ce manca a doua za !!! Last edited by guardian knight; 04.05.2012 at 20:49:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca ar fi o analiza mult prea grea de facut pentru mine, ca sa stiu de ce unii din alte zone ale tarii nu muncesc asa de mult, nici nu sunt sigura de asta, din moment ce n-am vazut cu ochii mei, una ca nu am vizitat toate zonele tarii, ca sa imi dau cu parerea, si nu am nici explicatiilee pentru acest fenomen! Totusi cred ca este jignitor pentru ca fiind romani sa afirmam despre fratii nostri din alte zone ca ar fi puturosi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hotararea a fost votata in unanimitate in parlament.Si chiar Basescu si-a facut propaganda electorala spunand tuturor cum a marit el pensiile.Ca sa nu mai aducem aminte de salariile din educatie sau cum era propaganda atunci "bani contra reforma " ![]() Unde nu ai tu dreptate este ca nu banii pensionarilor ne-au bagat in criza.Faptul ca unii au furat cel putin la fel de mult dintr-un buget din ce in ce mai gol ne-a bagat in criza .Si faptul ca vedem in jurul nostru atatea masini de lux, atata risipa ,faptul ca proprietatile ajunsesera la acelasi pret cu cele din Paris,faptul ca Basescu a facut jocurile FMI ca sa mai ia inca un mandat, faptul ca Isarescu este intangibil, astea sant lucrurile care ne-au bagat in criza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu acum pui bani deoparte pentru vremea cand vei fi pensionar. Ca statul utilizeaza banii aia sa plateasca pensia bunicilor si parintilor nu este treaba ta. Daca statul nu isi poate plati obligatiile atunci desfiintam statul.Pentru ca statul a fost creat tocmai ca sa ne faca viata mai buna, nu ca sa gaseasca scuze ca sa comita abuzuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa vezi cat de prosteasca e uite un exemplu : La mine pe strada sant 20 de vile iar eu locuiesc intr-o cocioaba.Deci eu vin cu ideea geniala.Primaria ar trebui sa utilizeze banii pe care-i aduna de pe strada noastra tot pentru strada noastra adica de ce sa platesc eu pentru cei de pe strada vecina ? ![]() La fel si cu Transilvania.Sant zone mai bogate acolo si zone foarte sarace cum ar fi Covasna.Dar teoreticienii separatismului iau Transilvania ca un tot si apoi intreaba de ce sa platim noi pentru Husi sau Vaslui ? Nu intreaba niciodata de ce sa platim noi pentru zonele sarace din Transilvania.Sau de ce Porumboiu sau alti magnati care au afaceri in zonele mai sarace ale tarii ar trebui sa plateasca pentru zonele mai sarace din Transilvania. Personal nu cred ca oamenii din Maramures sant mai harnici ca cei din Covasna sau Vaslui.Sau ca cei din Bucuresti sant cei mai harnici pentru ca produc cei mai multi bani.Cred ca este un pic mai complicat si orice om intreg la minte nu ar trebui sa incurajeze separatismul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar am citit niste idei in acest sens, si tind sa le dau dreptate ... fmi... bm.. si olecuta de masonerie |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bre, satulu' nu'l crede pe flamand, ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema nu e ca s-a taiat din pensii, problema e ca au fost marite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e ca bruma de " profit " era construita pe nimic si ca se fura foarte mult. Cum sa dau eu vina pe pensionar ca a primit un ban in plus cand eu vad niste hotii de neimaginat ? Plus ca asa zisele masuri de "reforma " nu au insemnat nimic altceva decat taieri. Pai asta o puteam face si eu sau tu nu trebuia sa alegem niste oameni care pretind ca au solutii pentru dezvoltare.Adica daca am 100 de lei fur 30 si dau 70 fraierilor. Daca raman numai 70 fur 30 si dau 40 fraierilor. Cam asta a fost reforma la noi. Ori reforma inseamna sa faci ceva ca sa ajungi din nou la 100 si apoi la 200...300...1000 etc. Si sa incerci sa furi numai 20 sau 10. ![]() De ce statele nordice nu au problemele astea ? De ce ele pot oferi si educatie gratuita uneori si strainilor, si sanatate de top si somaj de vis si concediu maternal de vis si pensie de ajuns ? Si nici nu-ti cer sa te inscrii la pensii private sau asigurari de sanatate private si nici n-or sa-ti spuna vreodata ca nu sant bani sa-ti plateasca ce-i al tau. Numai la noi statul se aseaza pe o pozitie de forta. Adica nu sant bani si gata.Ce-o sa-mi faci bai sarantocule ? Si noi inghitim mizeria asta in loc sa-i luam la suturi. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|