![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema nu e ca s-a taiat din pensii, problema e ca au fost marite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e ca bruma de " profit " era construita pe nimic si ca se fura foarte mult. Cum sa dau eu vina pe pensionar ca a primit un ban in plus cand eu vad niste hotii de neimaginat ? Plus ca asa zisele masuri de "reforma " nu au insemnat nimic altceva decat taieri. Pai asta o puteam face si eu sau tu nu trebuia sa alegem niste oameni care pretind ca au solutii pentru dezvoltare.Adica daca am 100 de lei fur 30 si dau 70 fraierilor. Daca raman numai 70 fur 30 si dau 40 fraierilor. Cam asta a fost reforma la noi. Ori reforma inseamna sa faci ceva ca sa ajungi din nou la 100 si apoi la 200...300...1000 etc. Si sa incerci sa furi numai 20 sau 10. ![]() De ce statele nordice nu au problemele astea ? De ce ele pot oferi si educatie gratuita uneori si strainilor, si sanatate de top si somaj de vis si concediu maternal de vis si pensie de ajuns ? Si nici nu-ti cer sa te inscrii la pensii private sau asigurari de sanatate private si nici n-or sa-ti spuna vreodata ca nu sant bani sa-ti plateasca ce-i al tau. Numai la noi statul se aseaza pe o pozitie de forta. Adica nu sant bani si gata.Ce-o sa-mi faci bai sarantocule ? Si noi inghitim mizeria asta in loc sa-i luam la suturi. |
|
|||
|
|||
![]()
Adica e bine ca ai incredere in pensiile private dar trebuie sa intelegi ca nu a fost o masura pe care statul a luat-o ca sa rezolve problemele ci a fost o masura impusa din afara pentru ca e foarte mult profit de facut din pensii.Si obligarea oamenilor sa aleaga un anumit fond de pensii private este o mare mizerie.La fel cum asigurarile de sanatate private obligatorii vor fi probabil o alta mare mizerie.Nu grija pentru om sta la baza impunerii lor ci grija pentru profit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce mai dadea din cioc Ponta pana sa vina la guvernare. Numai critici,promitea marea cu sarea etc. Auzem numai "juos Basescu" si "jos guvernul". Atat! Niciun plan concret,nicio solutie,nimic! Vai de mama lor si de cei care credeau ca PSD-ul e solutia!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totul functioneaza in felul urmator: Politicienii primesc bani de la diferiti "sponsori" pentru campania electorala, mituirea oamenilor etc. Pentru a putea castiga, promit marea cu sarea, binenteles ca nimic din ce promit nu se poate realiza, ei mint cu nerusinare, sunt constienti de asta, nu poti fii politician daca nu esti un mincinos perfect. Dupa ce se vad cu sacii in caruta, fiind alesi se fac ca uita de toate promisiunile, dar in schimb nu uita sa onoreze pretentiile sponsorilor a caror interese le sustin pana in panzele albe. Cum vreti sa fie onorate cererile oamenilor, cand politicienii sunt niste mincinosi si care se vand non stop pe bani, sunt mai rau decat prostituatele de pe centura......pentru ca totul se petrece la un nivel inalt si este cu atat mai grav pentru ca poporul este afectat de faptele lor. Cum o sa se poata face ceva odata pentru oameni cand politica implica doar minciuna si bani multi, lipsa de credinta in Dumnezeu in primul rand, ca de aici pleaca toate relele, si materialismul acesta, bani, sa am cat mai multi, sa am de toate etc etc PSD-ul nu e solutia dar nici PDL-ul n-a fost! Uitati ca si Basescu promitea "Sa traiti bine! Traim bine? Last edited by TunsDiana; 05.05.2012 at 11:21:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aia da! Pentru ei da, intotdeauna! :))))
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe aia nu poti sa-i cumperi pe un kil de faina.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|