![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Logodna nu are rolul de a uni tinerii!, are doar rol de garantie, de promisiune. Va rog sa nu va amagiti considerand ca daca sunteti logoditi sunteti si cununati. Doar casatoria inainte va uneste, va leaga pe totdeauna in fata lui Dumnezeu. Ieri am avut parte de inca un dus rece. Cautam de zor in Pidalion(e cartea ce cuprinde canoanele BO - se mai numeste si carma Bisericii ortodoxe) niste canoane, la care un preot din incapere imi spune: Canoanele nu sunt treaba femeii. Ce te intereseaza pe tine canoanele, daca preotii nu se preocupa atata de ele? asta ca sa nu zic ca cu cateva minute inainte imi marturisise ca in urma cu ceva vreme botezase un tanar penticostal, iar nasa fusese viitoarea lui sotie! I-am zis Parinte, stii ce ai facut?Ai cununat finul cu nasa!! Si raspunsul stiti care a fost? Tu nu vezi partea buna a lucrurilor. Tanarul s-a botezat la ortodoxie. Asadar, pe buna dreptate sunt socata. Si intristata de cat de superficial sunt tratate aceste lucruri atat de importante de insusi slujitorii Bisericii P.s parerea mea e puteti faceti cununia religioasa acum, inainte de botez iar la anul, cand va ies socotelile sa continuati cu masa sau ce doriti. Am cunoscut un caz, in care s-au cununat religios in tinuta eleganta, iar peste o vreme(cateva luni) tanara s-a imbracat in mireasa si au facut petrecerea. Eventual puteti merge la biserica si in tinuta de la anul si rugati preotul sa va faca o slujba de multumire E o varianta mai nonconformista, dar mai placuta lui Dumnezeu.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 07.05.2012 at 11:15:52. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botez | danydelya | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:33:01 |
Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez | sophia | Botezul | 8 | 30.01.2010 10:02:22 |
botez | gabryy | Botezul | 2 | 26.06.2009 19:14:56 |
Botez | marius007 | Generalitati | 7 | 11.08.2008 17:31:00 |
Botez de 2 ori? | letitia | Botezul | 31 | 10.05.2007 08:20:50 |
|