Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2012, 23:59:35
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Da, stiu povestea cu "acolo unde sunt doi sau trei in numele Meu" dar uite ca si daca se aduna trei spiritisti sa-l "produca" pe Hristos, nu inseamna ca Hristos chiar o sa vina in mijlocul lor.
Da, amar adevar... Asta o cred si eu ca si tine, frate.
Pe de alta parte, citind unele texte cu caracter, practic, de jurnal, din care reiese cum isi duc viata de tot ceasul calugarii din unele obsti, sunt cu totul uluit de calitatea, sa spun asa, a acelor petreceri omenesti. Asa incat, zic si eu, Dumnezeu sa ma ierte, ca la asemenea mod de vietuire cum am gasit in cartile despre sfintii aceia, imi pare cu totul imposibil ca Domnul si Duhul Sau Sfant sa nu fie printre ei, in ei.
Oare de ce nu vedem uneori ca modul cum vietuim noi e departe, la unii dintre noi (printre care ma includ si pe mine), de al celor aflati in miezul relatiei fericite cu Dumnezeu?...
Mare masina de iluzii si mintea asta a noastra...
Domnul sa ne ocroteasca si sa ne lamureasca pe toti, pe noi copiii Lui neascultatori si rebeli...
Doamne ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rezultate triplu test Mirela0110 Generalitati 6 11.11.2010 13:01:12
Dialogul ,intre sinceritate si viclenie flying Generalitati 3 08.06.2010 23:30:04
Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor absolutep0wer Generalitati 7 08.06.2010 19:58:39