Citat:
În prealabil postat de nutucutu
De-a lungul timpului userii adventisti ne-au lasat citeva mostre de "adevar":
1. Dumnezeu Tatal=Dumnezeu Fiul=Arthanghelul Mihail (am aflat-o de la userul Grasu)
2. Dumnezeu poate sa moara si a si fost mort cu desavirsire intre moartea pe cruce si inviere (de la dumneavoastra)
3. Biserica advensista a fost inventata niste oameni dupa ce i-au pacalit pe unii ca ar urma sa vina sfirsitul lumii (de la dumneavoastra)
4. ati falsificat Sfinta Scriptura, ultimul exemplu verificat de mine este acela in care ati adaugat cuvintul "sabat" in scrisoarea sfintului apostol Pavel catre evrei, cuvint inexistent in nici o alta versiune (userul Grasu m-a rugat sa verific si am verificat)
...etc, etc, etc
|
Grasu deja v-a atras atenția că folosiți minciuna, e rândul meu să constat că ați postat 4 "
monstre" de minciuni fluturate de alții și înflorite de dvs. Nu vreau să dăm o turnură greșită acestui topic, dacă chiar sunteți interesată de subiect vă pot arăta (în altă parte, nu aici) punct cu punct unde e minciuna. De contribuția dvs. la îngroșarea minciunii sper că sunteți conștientă. Domnul să vă ierte!