![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Omu' mic, in jiltu'i prea mare, se agita panicat, pentru ca deoarece nu'si poate plati biru' la stapanu' lu' el, ala de'la cocotat in scaunu' lu' doamnia lu' dumnealui.
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 18.05.2012 at 21:48:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Ce e uluitor este ca el deja afirma ca exploatarea gazelor de sist e un lucru bun, mai trebuie sa se gandeasca cum sa ne faca pe noi care santem batuti in cap sa intelegem asta. Eu cred ca le-au luat banii mintile. Ce e trist este ca nu cred ca exista in Romania o forta politica in stare sa se opuna pana la capat rechinilor astora mari de tip Chevron. Nici nu sant sigur daca vrea cineva cu adevarat sa se opuna. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Singura forta care se poate opune(daca doreste, evident), este Maria Sa Boboru', ala tembel, care sade cu curu'(scuzati/pardon de cacof...) pe camesa de noapte si priveste la tv(-ul manipuland neuronu' lu' el, a lu' boboru'), cu bale'n coltu' lu' gura, la mareata 'forta politica' ce se desfasoara, privatizand, reformand, mosonizand in platitudinea lu' ea, cu mareeee sarg
|
|||
|
|||
|
Nu ti-am cerut sa votezi cu Basescu ci sa rationezi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta mai ramanea sa-mi si ceri sa votez cu Basescu. Arata-mi un model de rationament. Asa, la vorbe ,,goale ce din coada au sa sune'' se pricep multi.
|
|
|
||||
|
||||
|
nu stiu in ce a constat tam-tamul facut de unii cetateni,in legatura cu aceste gaze de sist !
poate imi explica, cineva mai informat decat mine pe tema nocivitatii acestor exploatari, si ai voi multumi ! insa ceea ce mai stiu, dragi colegi de forum,si frati romani, e faptul ca ochiul de la rasarit, ne vegheaza,ca sa nu zic ne scruteaza, cu maxima si neobosita atentie ! deocamdata ochiul de la rasarit ne fixeaza insistent, ca prima faza preliminara in vederea faptului ca mai apoi sa-si introduca si...mana !!! (laba de urs, adica, plina de gheare !!!) daca voi va simtiti bine cu ghera ursului aproape de gat...eu ai prefer pe acesti perfizi americani,pe care avandu-i in ograda ca si caini de paza, parca dorm noaptea mai linistit !!! Toata chestia e ,ca daca vrei caini de paza, trebe sa le dai si lor ceva, cate o bucata mai mare sau mai mica din ce ai !!! Politica internationala e pragmatica, ea nu se ghideaza dupa sentimantalismele omenesti,valabile eventual intre vecinii de pe strada ! Lumea internationala e dura si fiecare isi face jocul de interese ! Ca aproape totdeuna in viata, avem de ales si noi ca natie, intre raul mare si raul mai bland (daca ma pot exprima asa de paradoxal !) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci nu trebuie sa le arunci nimic - tu esti ciolanul. Te simti mai bine acum? |
|
|
||||
|
||||
|
cred ca esti prea prapastios, si prea ai diabolizezi pe americani !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce au facut americanii pentru Romania in afara de a face Romania (di nu doar) cadou la tatucu' Stalin? Si a conditiona politic anumite contracte pe bani grei din care Romania a iesit mai mult in pierdere? Si a impus Romaniei (prin NATO) sa-si distruga armamentul care il avea si sa cumpere prostii casate de altii? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 13:56:35 |
| Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 15:58:18 |
| De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 18:05:16 |
| Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 19:15:57 |
|
|