Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2012, 18:08:10
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu ma intereseaza gainariile lor. Ei nu s-au atins de leafa mea. Si s-au manifesta un pic mai decent. Iar despre actualii nu cred ca stim inca tot.
Stai sa vezi cand or fi descoperite toate ticalosiile facute de pdl, in amanunt, ca acum stim doar ce-a mai scapat pe ici pe colo...
pana acum stim ca suntem recordmani la costul pe kilometru de autostrada, suntem si noi pe locul intai la ceva
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 18:24:08
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist
Președintele Traian Băsescu l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care șeful statului român a subliniat că în România va trebui dezvoltată o strategie prin care să se explice populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist.
"În ceea ce privește energia, trebuie să recunoaștem că în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de șist.

Și trebuie să dezvoltăm o strategie, explicând populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. În același timp, uitându-ne la politica energetică din regiune, cunoaștem sprijinul uriaș al SUA pentru a se găsi soluții alternative de aprovizionare pentru Balcani și Europa în general.

http://www.money.ro/basescu--va-treb...t_1220992.html
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 19:07:06
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist
Președintele Traian Băsescu l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care șeful statului român a subliniat că în România va trebui dezvoltată o strategie prin care să se explice populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist.
"În ceea ce privește energia, trebuie să recunoaștem că în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de șist.

Și trebuie să dezvoltăm o strategie, explicând populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. În același timp, uitându-ne la politica energetică din regiune, cunoaștem sprijinul uriaș al SUA pentru a se găsi soluții alternative de aprovizionare pentru Balcani și Europa în general.

http://www.money.ro/basescu--va-treb...t_1220992.html
Sa auzim si parerea lui AlinB despre aceste afirmatii ale domnului Basescu.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 19:40:35
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist .
...
bla, bla si iar bla...
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist..atata timp cat io sunt domnitor. Romani, dormiti linistiti, sefu' vegheaza ! Nici un cutremur local nu va avea magnitudine(a) mai mare de 6-7 pe scala...care vreti voi. Si panza lu' freatica, nu va pute a gaz, ba din contra, va mirosi a trandafiri.
Omu' mic, in jiltu'i prea mare, se agita panicat, pentru ca deoarece nu'si poate plati biru' la stapanu' lu' el, ala de'la cocotat in scaunu' lu' doamnia lu' dumnealui.

Last edited by eodor nastasa; 18.05.2012 at 20:48:24.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 21:07:05
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist..atata timp cat io sunt domnitor. Romani, dormiti linistiti, sefu' vegheaza ! Nici un cutremur local nu va avea magnitudine(a) mai mare de 6-7 pe scala...care vreti voi. Si panza lu' freatica, nu va pute a gaz, ba din contra, va mirosi a trandafiri.
Omu' mic, in jiltu'i prea mare, se agita panicat, pentru ca deoarece nu'si poate plati biru' la stapanu' lu' el, ala de'la cocotat in scaunu' lu' doamnia lu' dumnealui.

Ce e uluitor este ca el deja afirma ca exploatarea gazelor de sist e un lucru bun, mai trebuie sa se gandeasca cum sa ne faca pe noi care santem batuti in cap sa intelegem asta.
Eu cred ca le-au luat banii mintile. Ce e trist este ca nu cred ca exista in Romania o forta politica in stare sa se opuna pana la capat rechinilor astora mari de tip Chevron. Nici nu sant sigur daca vrea cineva cu adevarat sa se opuna.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 21:48:25
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ce e uluitor este ca el deja afirma ca exploatarea gazelor de sist e un lucru bun, mai trebuie sa se gandeasca cum sa ne faca pe noi care santem batuti in cap sa intelegem asta.
Eu cred ca le-au luat banii mintile. Ce e trist este ca nu cred ca exista in Romania o forta politica in stare sa se opuna pana la capat rechinilor astora mari de tip Chevron. Nici nu sant sigur daca vrea cineva cu adevarat sa se opuna.
Forta politica ?! In Romania ?! Pai care forta politica, aia rosie ori aia orange ?(De fapt, nu importa, emanati cu totii)
Singura forta care se poate opune(daca doreste, evident), este Maria Sa Boboru', ala tembel, care sade cu curu'(scuzati/pardon de cacof...) pe camesa de noapte si priveste la tv(-ul manipuland neuronu' lu' el, a lu' boboru'), cu bale'n coltu' lu' gura, la mareata 'forta politica' ce se desfasoara, privatizand, reformand, mosonizand in platitudinea lu' ea, cu mareeee sarg
Vechi 18.05.2012, 21:19:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Nu ti-am cerut sa votezi cu Basescu ci sa rationezi.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 23:42:01
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu ti-am cerut sa votezi cu Basescu, ci sa rationezi.
Asta mai ramanea sa-mi si ceri sa votez cu Basescu. Arata-mi un model de rationament. Asa, la vorbe ,,goale ce din coada au sa sune'' se pricep multi.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 23:53:02
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit parere !

nu stiu in ce a constat tam-tamul facut de unii cetateni,in legatura cu aceste gaze de sist !

poate imi explica, cineva mai informat decat mine pe tema nocivitatii acestor exploatari, si ai voi multumi !

insa ceea ce mai stiu, dragi colegi de forum,si frati romani, e faptul ca ochiul de la rasarit, ne vegheaza,ca sa nu zic ne scruteaza, cu maxima si neobosita atentie !

deocamdata ochiul de la rasarit ne fixeaza insistent, ca prima faza preliminara in vederea faptului ca mai apoi sa-si introduca si...mana !!! (laba de urs, adica, plina de gheare !!!)

daca voi va simtiti bine cu ghera ursului aproape de gat...eu ai prefer pe acesti perfizi americani,pe care avandu-i in ograda ca si caini de paza, parca dorm noaptea mai linistit !!!
Toata chestia e ,ca daca vrei caini de paza, trebe sa le dai si lor ceva, cate o bucata mai mare sau mai mica din ce ai !!!

Politica internationala e pragmatica, ea nu se ghideaza dupa sentimantalismele omenesti,valabile eventual intre vecinii de pe strada !
Lumea internationala e dura si fiecare isi face jocul de interese !
Ca aproape totdeuna in viata, avem de ales si noi ca natie, intre raul mare si raul mai bland (daca ma pot exprima asa de paradoxal !)
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:02:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul

daca voi va simtiti bine cu ghera ursului aproape de gat...eu ai prefer pe acesti perfizi americani,pe care avandu-i in ograda ca si caini de paza, parca dorm noaptea mai linistit !!!
Toata chestia e ,ca daca vrei caini de paza, trebe sa le dai si lor ceva, cate o bucata mai mare sau mai mica din ce ai !!!
Sa-ti corectez paralela: te pazesc asa cum isi pazeste dulaul ciolanul pe care o sa-l rontzaie a doua zi.
Deci nu trebuie sa le arunci nimic - tu esti ciolanul.
Te simti mai bine acum?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57