![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Care de care ne dăm mai mari șmecheri...
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Opinia asta cu Iisus=Mihail arhanghelul o impartasesc TOTI adventistii. E dogma la voi in biserica (asta in cazul in care adventistii au dogme sau ceva de genul). Nu exista nici un adventist care sa aiba o opinie diferita si sa sustina ca Iisus NU e arhanghelul Mihail. Ar fi exclus din biserica voastra |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 26.05.2012 at 20:10:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu faceți voi aceste comentarii pe topicele dedicate? Pentru că atunci diversiunea nu mai funcționează. Cum dați de o fundătură dogmatică, cum recurgeți la aceste tertipuri... credeți că nu este evident pentru mine și pentru cei ce vă citesc? Pe mine m-ați făcut "bătut în cap", de ce-i jigniți și pe ceilalți useri?
Last edited by osutafaraunu; 26.05.2012 at 20:34:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe bune, chiar credeți asta ?! |
|
|||
|
|||
![]()
Este chiar irelevant. Infinit mai important este să creadă Scriptura, deci pe Dumnezeu. Din partea mea, pot să rămână foarte bine în continuare ortodocși, dar să creadă Scriptura, iar nu miturile sumeriene, ritualurile egiptene, filosofia lui Platon&Aristotel, basmele tradiției omenești, ori perfidele amăgiri ale spiritismului modern. Asta cu privire la subiectul atât de uitat al topicului...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu eu te-am făcut, tu ai ales să fii așa....!
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Stiu, stiu :) Adventistii cred ca intre arhanghelul Mihail (pe care ei il considera Iisus Hristos) si Diavol s-ar fi dat o lupta pentru corpul lui Moise, dupa ce acesta a murit. E o doctrina fundamentala a lor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.adventist.ro/index/convin...-invierea.html |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletele dupa moarte | silverstar | Generalitati | 112 | 24.03.2012 09:47:27 |
Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 00:58:26 |
Moarte dupa 2 saptamani ? | Robertworld | Generalitati | 6 | 03.08.2010 13:26:33 |
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte | heorhe | Generalitati | 85 | 02.08.2010 16:09:02 |
|