|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Citat: 

| 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 

__________________ Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

De ce nu faceți voi aceste comentarii pe topicele dedicate? Pentru că atunci diversiunea nu mai funcționează. Cum dați de o fundătură dogmatică, cum recurgeți la aceste tertipuri... credeți că nu este evident pentru mine și pentru cei ce vă citesc? Pe mine m-ați făcut "bătut în cap", de ce-i jigniți și pe ceilalți useri?
		 Last edited by osutafaraunu; 26.05.2012 at 21:34:46. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Stiu, stiu :) Adventistii cred ca intre arhanghelul Mihail (pe care ei il considera Iisus Hristos) si Diavol s-ar fi dat o lupta pentru corpul lui Moise, dupa ce acesta a murit. E o doctrina fundamentala a lor. 
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Pe bune, chiar credeți asta ?! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 http://www.adventist.ro/index/convin...-invierea.html | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Dar Mihail, arhanghelul, când i se împotrivea diavolului certându-se cu el pentru trupul lui Moise c, n'a îndrăznit să-i aducă judecată defăimătoare, ci a zis: „Ceartă-te pe tine Domnul!“ După părerea lor, Mihail, adică Iisus, adică Dumnezeu - "n-a îndrăznit". | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 http://www.adventist.org/beliefs/gui...in-guide1.html | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Eu n-am inteles inca cum pot ei sa creada ca Mihail e Iisus Hristos? La martori sa spun ca ceva logica exista, doar ei nu cred in Dumnezeu ipostaziat ca si Cuvant si Duh, deci nu cred in Sf.Treime, deci Iisus e un inger coborat in plan uman, ce ulterior trece inapoi in plan angelic, dar adventistii spun ca ei cred, deci Dumnezeu-Cuvantul e inger (fiinta creata) ce apoi se intrupeaza intr-o alta fiinta creata, in om?
		 Last edited by ioanna; 26.05.2012 at 21:49:19. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Sufletele dupa moarte | silverstar | Generalitati | 112 | 24.03.2012 10:47:27 | 
| Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 01:58:26 | 
| Moarte dupa 2 saptamani ? | Robertworld | Generalitati | 6 | 03.08.2010 14:26:33 | 
| Ce se intampla cu sufletul dupa moarte | heorhe | Generalitati | 85 | 02.08.2010 17:09:02 | 
|  |