Citat:
În prealabil postat de ioanna
De ce n-ati intrat in alta comunitate, de ce nu una evanghelica si ati ales-o pe cea penticostala? Doar multa lume are Biblia ca temelie si etalon in viata lor.
|
Pentru ca in paralel cu cititul Bibliei ascultam si predici.
Atunci am inceput sa ma informez, sa compar, sa caut atat in izvoarele traditionale cat si in cele contemporane, evanghelice. M-am bucurat de multi autori crestini din vechime: Sf.Ioan Hrisostom, Fericitul Augustin etc.
Iar dintre predicatori am ascultat foarte multi, din multe denominatiuni. Dar pentru ca cei mai multi dintre cei in ale caror cuvantari "ma regaseam" au fost penticostali, am cautat tot pe net mai multe informatii.
Initial a fost un soc pentru mine, intr-ucat cele mai multe materiale aratau lucruri urate, ce contraveneau cu ceea ce citeam in Biblie, sau ascultam in predicile lor.
Insa am indraznit si am intrat. Surpriza a fost cu atat mai placuta cu cat ceea ce se vestea acolo era asemanator cu ceea ce ascultam in predici si potrivit cu ceea ce intelesesem eu din Biblie. De atunci (2009) am hotarat sa raman in aceasta bisericuta.
Multumesc Domnului pentru fratii mei si surorile mele.
P.S. eu multumesc Domnului si pentru multi dintre voi, cei de pe forum, pentru care inalt adesea rugaciuni catre Dumnezeu.