![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-as fi recunoscatoare daca nu v-ati mai raporta la persoana mea. Eu sunt doar o voce de pe un forum. Poate zic bine, poate nu. Dvs luati doar ce e bun si nu va mai coborati la nivelul meu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ti-am spus doamna decat sa nu mai joci rolul de victima inchipuita.Sau trebuie sa tacem toti ca sa nu va ranim dvs sentimentele lezate de o prefecatorie evidenta?Si pe alt topic ti s-au pus in fata evidente din viata sfintilor si acolo ai mutat imediat discutia.Dumneata,daca ai buna-credinta,sa incetezi cu atacurile la adresa credintei ortodoxe pt ca nimeni nu are nimic cu dumneata ci cu erezia sectara(asa daca tot faci referinta la Sfintii Parinti care indemau sa ajuti omul dar sa respingi erezia)din care faci parte.Si cat timp veti ataca,subtil sau direct,credinta ortodoxa sa fiti siguri ca nu vor tacea toti.Daca nu ati gasit nimic bun in ea,in credinta ortodoxa,din moment ce tot sectara ati ramas,atunci macar nu-i smintiti pe cei care au ramas in ea.Daca nu poti sa iubesti macar fi dumneata politicoasa,asa spunea cineva din credinta ortodoxa.Este ce va rog frumos si politicos,sa lasati credinta ortodoxa in pace daca tot nu doriti sa faceti parte din ea.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos a inviat! | Neagu Andrei | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 73 | 09.05.2024 11:29:28 |
Hristos a inviat! | florin7 | Intrebari utilizatori | 12 | 02.05.2012 11:44:58 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
Hristos a inviat! | bmd | Biserici Protestante | 8 | 28.05.2009 16:22:39 |
Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 22:18:35 |
|