Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2012, 10:18:46
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Este incredibil cata ipocrizie doamna...,in aroganta dvs sectanta..
Sectantii sunt ipocriti, mandri, aroganti, au tupeul de a da lectii dreptcredinciosilor, etc. La ce va asteptati? Daca ar fi sfinti nu ar mai avea nevoie de Hristos. Insa dvs nu sunteti genul care sa puteti face fata unor discutii cu ei fara atac la persoana. Poate ar fi mai bine sa contiunuati cu citate din Sf Parinti, ca si pana acum. Caci nu veti convinge pe nimeni strigand "Ipocritule, treci la credinta mea!" Nu faceti decat sa confirmati atitudinea ortodocsilor de care am vorbit mai sus.

V-as fi recunoscatoare daca nu v-ati mai raporta la persoana mea. Eu sunt doar o voce de pe un forum. Poate zic bine, poate nu. Dvs luati doar ce e bun si nu va mai coborati la nivelul meu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 06.06.2012, 10:27:14
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Nu ti-am spus doamna decat sa nu mai joci rolul de victima inchipuita.Sau trebuie sa tacem toti ca sa nu va ranim dvs sentimentele lezate de o prefecatorie evidenta?Si pe alt topic ti s-au pus in fata evidente din viata sfintilor si acolo ai mutat imediat discutia.Dumneata,daca ai buna-credinta,sa incetezi cu atacurile la adresa credintei ortodoxe pt ca nimeni nu are nimic cu dumneata ci cu erezia sectara(asa daca tot faci referinta la Sfintii Parinti care indemau sa ajuti omul dar sa respingi erezia)din care faci parte.Si cat timp veti ataca,subtil sau direct,credinta ortodoxa sa fiti siguri ca nu vor tacea toti.Daca nu ati gasit nimic bun in ea,in credinta ortodoxa,din moment ce tot sectara ati ramas,atunci macar nu-i smintiti pe cei care au ramas in ea.Daca nu poti sa iubesti macar fi dumneata politicoasa,asa spunea cineva din credinta ortodoxa.Este ce va rog frumos si politicos,sa lasati credinta ortodoxa in pace daca tot nu doriti sa faceti parte din ea.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos a inviat! Neagu Andrei Sfintele Pasti - Invierea Domnului 73 09.05.2024 11:29:28
Hristos a inviat! florin7 Intrebari utilizatori 12 02.05.2012 11:44:58
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine mihailt Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 6 09.04.2010 01:20:01
Hristos a inviat! bmd Biserici Protestante 8 28.05.2009 16:22:39
Hristos a inviat! princess Calugarul 0 29.05.2008 22:18:35