![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da am sa-ti raspund ,Rebecca nu se poate transporta in acest moment deloc ca sa merg cu ea la biserica ,bineiteles ca am fost cu ea la SF MASLU,.si a fost inpartasit chiar de paste ,am chemat preotul acasa ,mi-a facut SFESTANIE ,se roaga si la biserica la noi multa lume ptr ea Suntem vizitati de preotul nostru cind poate ,nu se poate transporta deloc acuma in situatia ei sta mai tot timpul culcata in pat.In ceeace priveste perfuziile cit costa ,fiecare perfuzie ne costa ,in jur de 60 de lei ,si in prima faza trebuie sa primeasca zilnic, zece zile ,mai apoi facuta un ecograf si analize de singe ,si transfuzii de singe ,o medicatie ,corespunzatoare care costa destul de scump ca nu primesc compensat nimic,Trebuie sa vina acasa o asistenta sa-i puna zilnic perfuzia ,si supravegeata si aia costa ,,Nici nu stiu ce sa va spun cu ce aport se fac treburiile astea ,pe care eu nu le-am stiut,Da azi am primit de la doua pers. niste bani ,nu stiu daca vor sa le spun numele am sa-i intreb ,din care bani azi am cumparat deja trat. pe doua zile,...astea sunt ultimele mele informatii care vreau sa le prezinti Laura draga ,daca vrei....DOAMNE AJUTA
|
|
|||
|
|||
![]()
In urma cu 6 saptamini cind s-a confirmat diagnosticul de HEMORAGIE DIGESTIVA ,CU O USOARA INCILCITURA DE INDESTINE ,....medicii m-au sfatuit sa accept ca in statistici scrie, ca pres cu diagnosticul ei de handicap nu traiesc numai 25-27 de ani ,si ea are 33 pe 7 iulie ,asadar au spus sa ma astept la cei mai rau ,Asa am venit de la urgenta atunci f ,dezamagita ptr ca medicii nu mi-au dat nici o sansa de a mai trai numai in cazul in care isi revine si pot sa-i faca operatie ,Eu am vb cu un cadru med. care o cunoate f bine pe Rebecca si sa angajat ca ma ajuta sa o recuperam ca sa poata fi operata daca va fi nevoie .,DAR PE CONT PROPRIU ,...Asa am ajuns sa apelez la bunavointa voastra sa ma ajutati sa o salvam pe Rebecca ,......ptr care va multumesc ,va urmaresc zilnic cit sunteti de promti si organizati si interesati multi dintre voi ca sa ma ajutati ,......va multumim in numele bunului D-zeu ca sunteti alaturi de noi ,...Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, bine faceti. Sa aveti mai mare incredere in Domnul decat in medici, caci la Domnul totul este posibil. (nu zic ca nu avem nevoie de medici, dar nici un medic sau tratament uman nu se compara cu Dumnezeu si puterea Sa)
Daca ati putea sa va deschideti un cont PayPal..sau sa va ajute cineva(fiul?) sa il deschideti ar fi f.bine, mai ales ptr.cei din afara. Cum a zis si Yasmina pe alt topic, comisioanele sunt mult mai mici si transferul se face imediat. https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/we...5540fd44243d03 https://www.paypal-europe.com/romana...29460-12439-18 Sa anuntati cand ati reusit sa va faceti acel cont. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|