Citat:
În prealabil postat de iustin10
Oooo , buna seara Cristi !
Cum te-ai intrerupt tu din rugaciune si din lectura ca sa ma pui pe mine pacatosul, la punct.
Vad ca explicatiile vorbelor mele le ignori ca si cum nici nu ar fi ,hotarit sa gasesti,sa extragi ceva murdar in ce am zis .
Asa cum esti tu de hotarit sa faci ordine ,la fel sunt si eu de hotarit sa nu va las sa alunecati in interpretari rigide de cuvinte, uitand partea cea mai frumoasa a credintei : trairea ei cu inima .
Vorbele mele or fi proaste ,dar rigiditatea aceasta va duce la ura ,la departarea de ceilalti
,si nu mai vedeti frumusetea simpla a credintei ,preocupati in permanenta sa strecurati cuvinte . Da,asta e ocupatia de baza ,vinatoarea de cuvinte .
Pentru ca credinta s-a mutat in carti , si Dumnezeu plinge la coltul strazii
|
Când te-am chemat să participi la acțiuni umanitare, să ne întâlnim față către față mai mulți , ai dispărut , te-ai ascuns ! Viața reală te omoară , omule ! Curajul tău este doar aici în cuvinte , precum și iubirea , prietenia și alte cele. Te-ai izolat de omul în nevoi,dar îl propovăduiești aici pe forum , îi plângi pe umăr , îl compătimești , dar toate acestea sunt doar în imaginația ta ! De ce v\.nu spui celor de aici refuzul tău efectiv în acțiunile concrete derulate aici pe forum, în ajutorarea celor în nevoi ? De ce te ascunzi când este vorba să-ți arăți practic iubirea de aproapele tău ? De ce minți , căci asta mă scoate din țâțâni ! De ce ?