![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iuda 6. El a pastrat pentru judecata zilei celei mari, pusi in lanturi vesnice, in intuneric, pe ingerii care nu si-au pastrat vrednicia, ci si-au parasit locuinta. ce inseamna ca si-au parasit locuinta? Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea si chiar si dupa ce s-au impreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii: acestia erau vitejii care au fost in vechime, oameni cu nume. (Fac.6:4) deci ingerii care si-au parasit starea lor de ingeri (locuinta cereasca) luand forme umane de uriasi, s-au impreunat cu fetele oamenilor nascandu-se copii diformi si foarte rai; asta s-a intamplat pe timpul cand Dumnezeu a adus potopul (din cauza lor in principiu). Pe de alta parte, niciunde in Scripturi oamenii decedati nu sunt numiti "duhuri", ci acest termen este folosit cu privire la ingeri (buni sau rai). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ok amice...dar ingerii au numai sex masculin? De ce nu ar avea si sex feminin? De ce nu au luat si trupuri de femei si sa se impreuneze cu barbati? Si cum se face ca ingerii, niste duhuri, au placeri carnale si slabiciuni pur pamantene? Adam nu a avut acesta slabiciune inainte de a manca din fructul oprit, chiar daca el si Eva umblau goi prin Eden. Nicaieri nu zice in Biblie ca ar fi fugarit-o pe Eva prin Eden pentru a se impreuna cu ea. Iar tu amice spui ca niste duhuri au astfel de slabiciuni! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
duhuri pervertite...in ce fel,cu slabiciuni carnale? Mai stii...poate consumau si bauturi alcoolice, fumau, consumau poate si etnobotanice! E absurd sa sustii ca niste fiinte spirituale simteau nevoia de a face sex cu pamantence, EI CARE NU AU SEX. E ca si cum ai afirma ca un Logan simte nevoia de a se impreuna cu o femeie
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu are sens. este irational. nefiresc. este un mit ce tine de evul mediu. |
|
||||
|
||||
![]()
exact. Uimitor e faptul ca acesti demoni "perversi sexual" sunt numai de sex masculin. De ce nu sunt si demoni femei? Cum se face ca progeniturile lor au fost numai uriasi barbati, nu si uriasi femei?! Asta nu au explicat cei ce sustin ca "fii lui Dumnezeu" din Biblie au fost ingeri care s-au impreunat cu femei pamantence si au dat nastere la uriasi
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ar fi comedie curata sa auzi ca un demon femela a ramas insarcinata cu un pamantean. adica ei nu pot procrea intre ei, dar pot procrea cu femeile pamantane? :D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ideea ca ingerii lui Dumnezeu sa manance un vitel, te amuza? si totusi asa s-a intamplat ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Facerea 18, 1-2: "Apoi Domnul S-a arătat iarăși lui Avraam la stejarul Mamvri, într-o zi pe la amiază, când ședea el în ușa cortului său. Atunci ridicându-și ochii săi, a privit și iată trei Oameni stăteau înaintea lui; și cum l-a văzut, a alergat din pragul cortului său în întâmpinarea Lor și s-a închinat până la pământ."
|
||||
|
||||
![]()
nu vreau sa jignesc, dar este doar un mit evreiesc.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am fost in iad. Stiu cum este iadul | costel | Generalitati | 18 | 28.07.2011 19:12:23 |
Unde este iadul? | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 50 | 25.01.2011 23:23:41 |
Unde este iadul!!!!!!!!! | piedonee | Generalitati | 12 | 12.06.2010 00:05:16 |
Este IADUL condus de SATANA? | bubulyna | Generalitati | 23 | 24.03.2010 10:29:52 |
Ce este iadul (was: Cum Il mai pot iubi?) | BogdanF | Generalitati | 32 | 20.09.2009 21:26:40 |
|