Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Domnule, încercați în mod deliberat să induceți în eroare sau nu mai știți despre ce vorbim ?
Ce zei hinduși, ce idoli, ce Kali/Mali ?!
Era vorba despre Duhul Sfânt !!! Dumneavoastră ați susținut că atunci când se roagă Duhului Sfânt, penticostalii îi invocă pe diavoli.
Nu o cheamă pe Kali, nu o cheamă pe Astarte, nu pe Zamolxis sau mai știu eu pe cine, ci Duhul Sfânt !!!
Vă este clar acum că este o absurditate și o contradicție logică să afirmi că cel care se roagă Duhului Sfânt îl invocă (adică îl cheamă cu intenție) pe diavol ?!
|
Acum o intoarceti, dar nu e nimic neobisnuit. Cum se vede din mesaje v-ati referit in general, nu la ce scrisesem despre penticostali. Ati uitat, dar v-ati legat de "invocare inconstienta" care e o contradicite.
Dar e bine ca am ajuns aici, ca sa intelegeti si aceste lucruri. Inchinarea ati citit in Sfanta Scriptura ca se face in duh si in adevar. Daca niste pagani ar pune numele zeului lor Duhul Sfant sau altceva nu inseamna ca acum se roaga la Dumnezeu, ci tot la zeul lor cu alt nume.
La fel si in cazul eterodocsilor, sunt rupti de divinitate, si-au construit o invatatura gresita si se inchina la ceva. De aceea se spune ca erezia este un fel de idolatrie. Domnul este Adevarul, sfintii spun ca erezia duce la pierderea harului si ruperea de Dumnezeu. Asadar se inchina la altceva, la un fel de idolatrie construita de ei care are si unele asemanari cu dreapta credinta. Hindusii se roaga la Shiva si cred ca e divinitatea, la fel si eterodocsii se roaga la ceva si cred ca este Dumnezeu.
Dar avem si dovada, efectele care apar in urma rugaciunii lor, minuni date de vrajmasul. La fel si la catolici. Intelegeti acum de ce apostazie e numita si lepadarea de crestinism si trecerea la alt cult:
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...lui-81876.html