![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa iti dau o povestioara din "cealalta parte a gardului " - cand aveam eu 16 ani credeam ca si speram sa gasesc pe cineva sa ma iubeasca, sa ne casatorim si etc. Pt mine nu contau coordonatele timpului, ca aveam 16 ani si ca eram tanara ma gandeam asa in general la ce viata frumoasa o sa am, cu un sot iubitor, cu copii frumosi sa merg in oras sa le cumpar buburuze. Frumos gand, nu? Intr-adevar, frumos, dar fara Dumnezeu, s-a transformat in iad. Eram la liceu in clasa a 9-a si vroiam sa ma integrez in grupuri, sa fiu si eu adolescent normal, sa am iubit, sa ies la suc - nimic rau pana aici. Cu timpul, aceasta dorinta si-a facut radacini adanci in mine, incat a ajuns de la " ce frumos ar fi" la "am nevoie, imi trebuie ", incat am facut alegeri proaste si am inceput sa fac compromisuri: "lasa ca un suc n-are nimic", "lasa ca daca stau mai tarziu e ok " si uite-asa , pana sa-mi dau seama, am facut compromisuri pana la pacate grele si nici nu mi-am dat seama. Vezi tu, trecerea asta e fina, ca daca ar fi vizibila, toti ne-am feri de ea. Nici nu-ti dai seama cand ai picat in prapastie. Este normal ceea ce simti, dar nu pune in prim plan , pentru ca fereasca Dumnezeu sa se transforme in obsesie. Implica-te in activitati cu biserica ta si vorbeste despre aceasta cu duhovnicul tau, pentru a te ajuta. Dumnezeu sa te lumineze ! xxxxx
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Durerea sufletului meu in pragul apoplexiei! | morgoth78 | Intrebari utilizatori | 21 | 05.01.2012 02:57:29 |
2012 - Pragul dintre lumi? | silverstar | Generalitati | 8 | 16.10.2011 10:27:47 |
Sfantul privatizat, in pragul falimentului | costel | Generalitati | 0 | 31.01.2008 10:08:24 |
|