![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu exact, dar avea tulburari de comportament, de somn, depresii,anxietate , si incercase seroxat ,ansilan,xanax si ceva naturist
„Dumnezeu poartă pașii omului” Last edited by Jamaica; 07.07.2012 at 17:52:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu benzodiazepinele merge să iei când și când, cu antidepresivele nu. Durează cel puțin 3 săptămâni până să scadă în intensitate efectele adverse și cresc în intensitate cele benefice (uneori poate dura și 3 luni). Să iei o săptămână și apoi să întrerupi 3 zile după care iei încă două și tot așa e ca și cum n-ai lua. Ba chiar pot să facă mai rău și să dea receptorii peste cap. Dacă era în evidența psihiatriei ar fi trebuit să aibă parte de slujbă normală de înmormântare. Nedumerirea dvs. o am și eu: de ce celor care se sinucid, dar se certifică că au o tulburare afectivă (sau chiar o boală) li se permite slujba de înmormântare, în timp ce cei care nu au fost niciodată la medic sunt blamați, condamnați când la baza gestului a stat în ambele cazuri o problemă de comunicare între neuroni ce a alterat inhibiția, motivația și judecata celui în cauză? PS: Am văzut că ați modificat mesajul inițial, dar partea cu „nu lua mereu” e foarte importantă și poate fi răspunsul pentru care tratamentul nu și-a făcut efectul. |
|