![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe bune? Eu as zice ca e totul invers! Asa ati procedat si cu Hellen White? La "profetiile" ei cum se face ca NU ati fost exagerat de reticenti si suspiciosi? Ai citit cumva declaratiile lui D.M. Canright cu privire la viata lui H. White?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineînțeles că le-am citit. Am citit mai mult decât atât: motivele care l-au determinat s-o conteste și metodele folosite pentru a o face. Și am mai făcut ceva, ceva ce niciunul dintre voi n-a realizat până acum: i-am citit [aproape toate] cărțile! Nu doar fragmente rupte din context...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Lamuriti-ma si pe mine va rog: este adevarat ca adventistii considera ca ei ar fi singurii care traiesc ca apostolii (au exemplu trairea apostolilor) asa cum vad scris despre ei aici?
Multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie să credeți orice vorbă aruncată pe forum. Adventiștii au drept exemplu trăirea apostolilor (mai corect: viața lui Hristos), dar nu reușesc totdeauna să ducă și o viață conformă cu aceste standarde. Din nefericire nu toți sunt sfinți.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca n-au nici o legatura istorica cu ei (si nici de alta natura de altfel), macar pretentii sa fie. |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil i-ai citit și tu cărțile (nu doar fragmentele postate pe internet) și i-ai studiat biografia, de ești atât de sigur pe tine. Ciudat...
|
|
||||
|
||||
![]()
m-am documentat sa stii! Oricum stiu ca va vine tare greu sa acceptati ideea (adevarata de altfel) ca H. White a batut campii
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă browsingul saitului ellenwhiteexposed numești "documentare", nu m-ar mira să-ți fi obținut și doctoratul în asta...
Da, a bătut câmpii, dealuri munți și chiar continente... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: informatiile mele NU provin de pe sit-ul de care ai amintit |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|