![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Până și dvs. vă vine să râdeți de această afirmație.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de raspuns.
Comuniunea cu Domnul Iisus in Biserica eu o incadrasem la credinta. :) |
|
||||
|
||||
![]()
1. Nu am ras. E problema dvs. ca nu cunoasteti emoticoane.
2. Cunosc istoria Bisericii Ortodoxe (cat si istoria Bisericii primare) , de aceea am afirmat ca Biserica se bazeaza pe invatatura Sfintilor Apostoli. 3. Tin sa spun ca va aflati pe un site crestin ortodox , asa ca , daca vreti sa va fie proslavita erezia adventista, duceti-va pe forumurile adventiste - unde se afla un numar mai mare de rataciti ca dumeavoastra. 4. Oricat de mult va contraziceti , nu o sa puteti niciodata sa convingeti pe cineva (poate doar pe cei sarmani sau pe cei aflati in tristete , care , desigur, le promiteti marea cu sarea) ca adventismul e calea catre Domnul. 5. Cunoasteti ca crestinii ortodocsi (cat si catolici) au Sfanta Traditie , insa, din cauza zelului pe care il aveti pentru erezia dvs., incercati sa faceti tot ce este posibil sa impuneti Sola Scriptura. (acest concept nu exista nici pe vremea primilor crestini , dar a aparut odata cu aparitia primelor secte : luterani ,calvini, adventisti , baptisti,pentiscostali etc.). 6. Romania , si toate tarile aflate in Europa , sunt increstinate inca de acum aprox. 2000 ani. Asa ca , intorceti-va la locul de bastina al adventismului (adica SUA) iar acolo puteti sa va propovaduiti miniciunile. Va inteleg , ca doriti sa "evanghelizati" noi oameni , insa nu aici... duceti-va la fratii vostri americani martori ai lui iehova si mormoni. |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Aveți dreptate. Nu ați râs, doar ați zâmbit mânzește.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
N-am înțeles de ce să merg să evanghelizez iehoviștii și mormonii americani. Nu găsesc din ăștia și pe la noi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Venirea Sfantului Apostol Andrei , increstinatorul Dobrogei si al intregii Romanii. Citat:
Am vrut sa zic ca adventismul era strain de Romania pana in al doilea razboi mondial (cel putin in Dobrogea)...iar toti pastorii adventisti erau innebuniti sa atraga cat mai multi naivi.Imi povestea bunica mea ca in satul ei natal era un pastor care ,de fiecare data cand iesea afara , pe strada , striga ca "a venit vremea pocaintei" si ca "vine Domnu" , cu toate ca toti satenii din sat erau crestini ortodocsi - acel pastor nu tinea cont de asta si facea tot posibilul de a atrage oameni la secta lui. Asa cum am mai spus... Sfantul Ap. Andrei a increstinat populatia de pe teritoriul actualei Romanii... nu cred ca are rost sa mai continui cu Imperiul roman de apus / rasarit si toate cele. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu adventismul, ci Hristos. Și nu pe pâine, ci în suflet.
Citat:
Ei bine, ați auzit-o acum cel puțin o dată... Pleosc! Cea mai veche comunitate adventistă din țară este tocmai în Dobrogea, la Viile Noi (CT), fondată la 1899. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dobrogea se afla pe teritoriul Romaniei (asta se invata in clasa a4a). Scythia minor = Dobrogea (asta se invata la istorie in clasa a8a). |
|
|||
|
|||
![]()
Înțelegeți ce vreți, dar eu n-am spus și nici n-am sugerat asta.
Dobrogea nu se aflá pe teritoriul României (ah, diacriticele astea!) Cine a vorbit despre Scythia Minor? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|