![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite că le dai și tu motive, repetând acest neadevăr; ești în aceeași oală?
Da, o minoritate, însă ei tot sabatul îl țineau și nu se închinau la icoane. Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar Rusalii = intemeierea/ nasterea Bisericii. Si nu vad ce e rau in a tine post in niste zile in care si Domnul a patimit. |
|
|||
|
|||
![]()
Paștele e evreiesc prin definiție și prin etimologie, nu există "Paște creștin". Apostolul Pavel spune că Paștele nostru este Hristos (1 Cor.5,7), nu niște forme.
Ce e aia "Paști mântuitoare"? Eu știam că Hristos e Mântuitor, nu niște sărbători în calendar! Probabil Cincizecime, căci Rusaliile sunt de sorginte păgână... Nu e rău să postești, adventiștii învață că e bine să postești (în stil ortodox - adică fără carne) toată viață, nu doar câteva zile. Dar eu nu la acel post de Paște mă refeream, ci la postul de două ori pe săptămână (așa cum posteau și fariseii). |
|
|||
|
|||
![]()
Asta arata ca nu puneti pret si nu aveti nici un respect pentru Traditie, insa folositi Tradita in folosul dumneavoastra. Pentru ca din Traditie ati dat la o parte Pastile, Rusaliile, pelerinajele, dar ati pastrat zeciuiala (ce convenabil!)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bag putin ca musca in lapte, dar nu am inteles ce anume ar fi convenabil: zeciuiala? Sau eliminarea restului?
Daca zeciuiala s-ar da la saraci, nici n-ar fi o idee asa rea :) |
|
||||
|
||||
![]()
ar fi bine daca zeciuiala s-ar da la saraci insa in realitate o iau indivizi din fruntea bisericilor de acest gen, cum ar fi "osutafaraunu".
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Urs, nu fiți... rău! Am declarat de atâtea ori că nu sunt pastor, ori angajat al cultului. Dacă nu mă credeți, treaba dvs., dar acesta e adevărul.
|
|
||||
|
||||
![]()
ce sa va mai cred, domnule, cand ati demonstrat ca sunteti cel mai mare mincinos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceva dovezi?
|
|
||||
|
||||
![]()
ce fel de pelerinaje ar fi bine-venite? unde sa fie acele pelerinaje?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|