![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Diana Roxana, eu sunt sigur ca sunt destui barbati care te apreciaza. Barbatu'tau , daca se comporta asa, inseamna ca il cam doare la basca ( sa nu spun altfel ) de tine. Aia la care se duce e o "prospatura" pentru el, ceva nou la care tinde sa se duca, venind la tine doar cand are nevoie sau cand nu e the bitch prin preajma lui.
Da-i un termen, cum spunea RalucaG mai sus, daca nu se conformeaza, bafta si sanatate, nu e ultimul barbat de pe lume si nici tu nu cred ca esti asa urata incat sa nu te placa unu cu ceva creier in spatiul cranian. Ca sa iti raspund la intrebare... De ce a fost inventat divortul? R: Pentru ca cineva normal la cap sa scape pasnic de altcineva cu apucaturi de neanderthalian, atlfel viata ar fi un cosmar. Last edited by apophis; 15.07.2012 at 17:55:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Raspunzind direct la intrebarea din deschidere, divortul este o inventie pt. ca omul sa se poata osindi singur, mai mult si mai bine !
Dumnezeu nu a inventat si nu a binecuvintat divortul ci doar il ingaduie ! Aceasta problema , prezentata, nu poate fi rezolvata decit de un duhovnic care sa te cunoasca cit de cit . Doar prin vizite cind si cind pe la un duhovnic , ori schimbind duhovnicii, nu se rezolva nimic. Desfacerea unei casatorii este un lucru extrem de serios , ori asta necesita o grea cintarire a situatiei, o buna cunoastere macar a unuia dintre parteneri , o cercetare in timp a evolutiei in primul rind a penitentului . Restul sfaturilor recomandate pe thread sunt doar orientative . Tratamentul duhovnicesc este strict individualizat ! Fiecare are calea lui de mintuire care tine de pacatele lui . Si chiar daca pacatele sunt aceleasi pt. toti pamintenii modul in care le facem este strict individualizate . In rest, am doua observatii: - acest thread nu este ce crezi tu , un loc de alinare la nevoie ci un loc de mare incercare . Vei vedea cind vei primi si raspunsuri care te deranjeaza ; - este absolut neaparat ca pe Dumnezeu sa il tratam ca atare, ca pe imparatul imparatilor (gindeste-te doar ce insemneaza a fi imparat , sa conduci un imperiu, pe pamint . Cum te porti cu un imparat pamintean, cum te comporti cu el, cita indrasneala , cit curaj, cit tupeu ai cu el , cel putin ca sa apari in fata lui si nu mai mult ,cit iti permiti sa il soliciti ?? s.a.m.d... dara-mi-te cu imparatul imparatilor !) si nu ca pe oameni, ca pe semenii nostrii, cu multa indrasnire, cerindu-i ceva anume , sau facindu-l responsabil de raul care ni se intimpla ! Chiar si disimulat , la modul : nu inteleg... daca El a unit , de ce tot El accepta desfacerea ???? Acestea fiind zise , iti doresc spor duhovnicesc !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 15.07.2012 at 20:36:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Deja ai bagat-o in ceata. Degeaba se duce la duhovnic prietene, ala e tot un om care o sa-i spuna ce crede el ca ar trebui sa faca.
In final e decizia ei, dar decat sa-si manance nervii cu respectivul specimen, mai bine isi vad amandoi de treburile lor, separat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La psiholog ar fi o idee buna, dar nici ala nu o ajuta prea mult, decat cu niste sfaturi. Plus ca, de cele mai multe ori, psihologii sunt mai dusi cu pluta decat credem noi. Psihologul zice si el ce a invatat din carti. Viata insa, nu se defasoara dupa carti. Plus ca la terapia de cuplu trebuie sa mearga si fat frumos, doar ca el face terapie de cuplu cu the bitch, o altfel de terapie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma asteptam sa primesc asa repede raspunsuri si indrumari. Va multumesc pt sfaturi si le apreciez. Faptul ca nu am luat o hotarare a fost recomandarea parintelui la care am fost de a nu actiona pripit, de a avea multa rabdare (stau prost la capitolul rabdare) si de a ma ruga. Nu stiu de ce, dar mi-a fost teama sa imi incarc constiinta cu o astfel de decizie si pe urma sa imi apara in minte intrebarea "si daca....?". Si in plus... am senzatia ca toata viata mea se sfarseste fara el. Nicidecum nu imi pot inchipui viitorul alaturi de altcineva si singura.... mi se rupe inima sa ma gandesc ca as putea fi singura tot restul vietii. Adevarul e ca de cand ma rog sub indrumarea unui parinte sunt mai constiincioasa si desi in exterior inca nu am vazut foarte multe modificari simt ca se petrece ceva in sufletul meu. Inca nu stiu ce dar incerc sa imi dau seama. Doar ca nu pot scapa de tristetea care ma urmareste ca o umbra si gandul ca nu stiu ce am gresit si nu stiu de ce nu mi s-a dat sansa de a-mi repara greselile.
Si... imi era si mie usor sa dau sfaturi celor care au trecut prin situatii asemanatoare. Dar fiind chiar eu in cauza imi dau seama ca niciodata nu reactionezi la durere asa cum te-ai astepta. Si speri pana in panzele albe sa se intample o minune.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apophis ortodox?? "In Egyptian myth, Apophis was the ancient spirit of evil and destruction, a demon that was determined to plunge the world into eternal darkness." Sincer, eu nu știu de ce-și iau unii asemenea ID-uri (mai era unul pe-aici de-și zicea Belphegor, alt demon). Nu uitați că atât numele/ username-ul, cât și imaginile folosite la avatar reverberează în persoana respectivă, cea care și le asumă. Deci, puțin mai multă atenție nu strică ! |
|
||||
|
||||
![]()
Zaharia 2009 era ironic, fireste... Cea mai simpla definitie a ironiei este afirmarea unui lucru prin contrariul sau. Vad ca pana si Apophis l-a luat in serios :).
Of, de aia e bine sa ne vedem fata catre fata, nu ar mai fi atatea neintelegeri si polemici.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: nu Zaharia ma ingrijoreaza, ci altii; de asta am scris negru pe alb, ca sa ia aminte aceia mai necopti. PPS: bineînțeles, nu trebuie nici făcut abuz de folosirea emoticoanelor, adică sa nu fie aruncate așa hodoronc-tronc peste tot. Last edited by mirela.t; 16.07.2012 at 02:21:33. Motiv: PPS |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Divortul bisericesc | Dona_Maya | Nunta | 54 | 06.12.2012 00:25:25 |
Cine a inventat iadul? | catalin755 | Generalitati | 29 | 06.07.2010 23:24:49 |
Preotul - Legat de divortul lui | sophia | Preotul | 10 | 04.06.2009 18:36:52 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
|