![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vezi, pana la urma nu's chiar dusmanul vostru pe aici! :)
|
|
||||
|
||||
![]()
nici nu am afirmat asa ceva. Fiecare "are taria opiniunilor sale" cum zicea Caragiale
|
|
|||
|
|||
![]()
EEh, n-am fost primit prea bine pe aici, a fost nevoie de perseverenta ca sa rezist in marea asta de crestinism fanatic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Esti un ignorant cu aere de savant, nici macar nu stii care e situatia exacta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite o sa stau pe aici doar ca sa te oftici tu, bunule crestin. Savant in niciun caz nu sunt, aere am cand te bagi tu in seama, norocul nostru ca stii tu care e situatia exacta, altfel nu stiu cum mai reuseam sa supravietuim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Eu cred ca nu doar, pacate ca si altii iti sufla in balon. 3. Puteai sa te obosesti sa afli mai intai, inainte sa dai sfaturi aiurea. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt convins ca problema divortului este un extrem de traumatizanta si ca nu este deloc usor sa treci prin aceasta perioada. Cu toate acestea, daca simti ca nu mai este nimic de facut poti sa recurgi la o varianta moderna si civilzata: Medierea ! In cariera mea de mediator am avut multe cazuri in care sotii au venit cu scopul de a divorta, si , dupa doua sedinte de discutii deschise despre cauze, in care am pus toate intrebarile pe care ei din supare nu reuseau sa le mai vada, il loc de de divor au plecat impreuna la mare ! Daca sotul insista neaparat sa mearga la divort alege divortul prin mediere, iti da sansa sa iti salvezi casnicia in ultimul moment, sau in caz contrar, desfacerea casatoriei se face in conditii civizate si in avantajul superior al copiilor acolo unde acestia exista. Mai multe pe aceasta tema pe: http://mediatorbucurestimustateanu.r...-prin-mediere/
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Divortul bisericesc | Dona_Maya | Nunta | 54 | 06.12.2012 00:25:25 |
Cine a inventat iadul? | catalin755 | Generalitati | 29 | 06.07.2010 23:24:49 |
Preotul - Legat de divortul lui | sophia | Preotul | 10 | 04.06.2009 18:36:52 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
|