Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.07.2012, 16:07:15
DianaRoxana DianaRoxana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.07.2012
Implicit

Doamna Gabriela, din citatul care l-ati mentionat in mesaj eu inteleg ca dupa despartirea de sotul meu imi este sortita o viata singura pt ca barbatul care ar vrea sa mai fie cu mine preacurveste. Sau.... nu inteleg bine? In conditiile astea trebuie sa ma intreb bine... vreau sa lupt pt casnicia mea care ma face sa sufar cumplit sau vreau sa fiu intr-o continua suferinta de una singura? Oricare varianta as alege-o e la fel de proasta din cate imi dau seama.
Dl. Stefan Florin.... credeti ca exista anumite garantii de viitor atunci cand faci alegerea partenerului? Credeti ca daca l-as fi cunoscut intr-o biserica sau la o manastire nu ar fi existat sanse ca partenerul sa ma faca sa sufar? Poate sansele ar fi fost mai mici dar nu exista garantii in acest sens. Mi se pare f simplist sa ganditi ca problemele dintr-un cuplu deriva din locul unde ati cunoscut persoana respectiva. Asta pt ca decizi sa te casatoresti abia dupa ce il cunosti cat de cat pe cel de langa tine. Niciodata nu poti sa cunosti un om in totalitate si sa ai garantia ca nu va face anumite lucruri. Din pacate acesta e lucrul pe care l-am invatat din tot ce mi se intampla.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Divortul bisericesc Dona_Maya Nunta 54 06.12.2012 00:25:25
Cine a inventat iadul? catalin755 Generalitati 29 06.07.2010 23:24:49
Preotul - Legat de divortul lui sophia Preotul 10 04.06.2009 18:36:52
divortul "religios" Corina_Mihaela Nunta 1 05.09.2007 10:28:13