![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Acum ne-am luminat. Partea cu Dumnezeu e rezervata pentru unele dumninici cand ne mai aducem aminte sa dam pe la Biserica. E un fel de hobby, nu?
|
|||
|
|||
![]()
Conteaza de cate ori te duci la biserica? Dumnezeu e peste tot nu? Te poti ruga la el indiferent unde te afli, si pe camp.
Problema ei nu o sa se rezolve decat prin luarea unor hotarari, nu prin rugaciuni. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai inteles nimic din ce am scris eu. Ma bucur ca Stefan Florin a inteles problema reala si ceea ce spun eu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si cum ajunge la deciziile respective? Cum le ia pe cele corecte?
|
||||
|
||||
![]()
Problema reala e destul de evidenta, discutia era despre cum trebuie rezolvata problema.
|
|||
|
|||
![]()
In mod sigur cantarind foarte bine cele intamplate si cele care urmeaza sa se intample, in functie de comportamentul sotului ei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Lăudat fie Iisus!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Situatia prezentata de DianaRoxana este diferita si sincer nu cred ca o iubeste..vrea doar sa nu o faca sa sufere atunci cand se despart, atfel ar fi luptat pentru relatie. Si eu tratez asa cum vreau sa fiu tratata (cu respect si multa, multa dragoste)...asta nu inseamna ca poate sa ma insele sotul "nestiind pe cine iubeste" (daca nu stii pe cine iubesti atunci nu iubesti). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă nu, ce cauți aici? 10. Iar celor ce sunt căsătoriți, le poruncesc, nu eu, ci Domnul: Femeia să nu se despartă de bărbat! 11. Iar dacă s-a despărțit, să rămână nemăritată, sau să se împace cu bărbatul său; tot așa bărbatul să nu-și lase femeia. (1Cor7,10-11) Last edited by Demetrius; 18.07.2012 at 00:10:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
22. Zis-a lui Iisus: Nu zic ție până de șapte ori, ci până de șaptezeci de ori câte șapte.(Mt18,21-22) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Divortul bisericesc | Dona_Maya | Nunta | 54 | 06.12.2012 00:25:25 |
Cine a inventat iadul? | catalin755 | Generalitati | 29 | 06.07.2010 23:24:49 |
Preotul - Legat de divortul lui | sophia | Preotul | 10 | 04.06.2009 18:36:52 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
|