![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu l-am rugat, nu ma intereseaza fata lui. Era o ironie vis a vis de emoticonul pus acolo.
|
|
||||
|
||||
![]()
a....aha ! l-ai luat putin peste picior !
|
|
|||
|
|||
![]()
Suzy, nu trage concluzii pripite!
|
|
||||
|
||||
![]()
Încă mai ești aici?
|
|||
|
|||
![]()
Sondajul de opinie nu s-a incheiat.
Inca mai spamezi cu intrebarea asta ? |
|
|||
|
|||
![]()
E clar, nu deschizi un topic special pentru a vorbi despre tine, decat daca esti egoist. Nu continui sa vorbesti despre tine in acest topic, decat daca esti...la fel. Asadar, cu atat mai putin mai si insisti sa lovesti in ceilalti si sa-i discreditezi pentru faptul ca "au vorbit despre tine", decat daca esti prea plin de tine.
Deci, care este scopul acestui topic...pana la urma? Sa iesi in evidenta? Daca ar fi fost vorba de vreo plecare/renuntare, s-ar fi intamplat demult, dar nu este vorba decat de "distractie"...specifica supraestimarii de sine....sau, mai bine spus, imaturitatii.
|
|||
|
|||
![]()
Incredibil cum reusesti sa citesti omul, esti un adevarat talent. Dar ai fi surprinsa sa afli ca nu e deloc asa, ai impresia falsa ca ma cunosti, dar nu e asa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cunoaște tipologia umană ce cu succes o reprezinți.
Și cât mai durează "sondajul"? Să știu când te mai întreb de ce mai ești pe aici.
|
|||
|
|||
![]()
Nu, tu ai impesia falsa ca te cunosc si, ai dreptate, nu este deloc asa, nici nu-mi doresc sa fie. Dar trebuie sa intelegi ca atitudinea ta este pur infantila.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fetita mea se bucura ca Dumnezeu o ajutat-o | taluta | Intamplari adevarate | 22 | 23.11.2011 16:17:35 |
Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? | CuzaSfant | Intrebari utilizatori | 10 | 08.10.2010 23:32:57 |
Va parasi Dumnezeu lumea pentru pacatele ei? | costel | Generalitati | 23 | 03.09.2010 23:58:09 |
Cum se bucura omul curat? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 6 | 19.04.2010 21:48:30 |
Bucura - te ! | cristiboss56 | Rugaciuni | 2 | 25.12.2008 00:20:47 |
|