![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
a....aha ! l-ai luat putin peste picior !
|
|
|
|||
|
|||
|
Suzy, nu trage concluzii pripite!
|
|
|
||||
|
||||
|
Încă mai ești aici?
|
|||
|
|||
|
Sondajul de opinie nu s-a incheiat.
Inca mai spamezi cu intrebarea asta ? |
|
|
|||
|
|||
|
E clar, nu deschizi un topic special pentru a vorbi despre tine, decat daca esti egoist. Nu continui sa vorbesti despre tine in acest topic, decat daca esti...la fel. Asadar, cu atat mai putin mai si insisti sa lovesti in ceilalti si sa-i discreditezi pentru faptul ca "au vorbit despre tine", decat daca esti prea plin de tine.
Deci, care este scopul acestui topic...pana la urma? Sa iesi in evidenta? Daca ar fi fost vorba de vreo plecare/renuntare, s-ar fi intamplat demult, dar nu este vorba decat de "distractie"...specifica supraestimarii de sine....sau, mai bine spus, imaturitatii.
|
|||
|
|||
|
Incredibil cum reusesti sa citesti omul, esti un adevarat talent. Dar ai fi surprinsa sa afli ca nu e deloc asa, ai impresia falsa ca ma cunosti, dar nu e asa.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cunoaște tipologia umană ce cu succes o reprezinți.
Și cât mai durează "sondajul"? Să știu când te mai întreb de ce mai ești pe aici.
|
|||
|
|||
|
Te deranjeaza crestinule ? Ma bucur ca esti priceput la tipologie umana, esti tare.
O sa mai dureze pana n-o sa ma mai intrebi. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, tu ai impesia falsa ca te cunosc si, ai dreptate, nu este deloc asa, nici nu-mi doresc sa fie. Dar trebuie sa intelegi ca atitudinea ta este pur infantila.
|
|||
|
|||
|
Deci, citeste bine ce am scris, am spus ca ai impresia ca ma cunosti, nu ca m-ai cunoaste, nici nu ma intereseaza ce vrei tu, ai impresia ca fara tine nu traiesc bine?
Atitudinea mea e facuta sa fie in concordanta cu comportamentul unora de aici. Stiu ca ai avut o copilarie grea, dupa cum spuneai prin alt topic, dar nu e nevoie sa fii asa intepata cu cei pe care nu-i intelegi. Ia o gura mare de aer si incearca sa iesi din prizonieratul propriei minti, traiesti in lumea reala. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Fetita mea se bucura ca Dumnezeu o ajutat-o | taluta | Intamplari adevarate | 22 | 23.11.2011 17:17:35 |
| Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? | CuzaSfant | Intrebari utilizatori | 10 | 09.10.2010 00:32:57 |
| Va parasi Dumnezeu lumea pentru pacatele ei? | costel | Generalitati | 23 | 04.09.2010 00:58:09 |
| Cum se bucura omul curat? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 6 | 19.04.2010 22:48:30 |
| Bucura - te ! | cristiboss56 | Rugaciuni | 2 | 25.12.2008 01:20:47 |
|
|