![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Am avut și eu o perioadă în care îmi căutam cu ardoare menirea... Și l-am întrebat pe părintele duhovnic, care mi-a răspuns "să stau sub ascultare"!
Nu tu sacrificii, familie, doctorate, carieră sau mai știu eu ce ar fi putut să-mi treacă mie prin minte, în căutarea unei vocații... Dar e tare bine să ai de cine să asculți :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Dumnezeu a asezat in noi niste daruri. Cel mai sigur mod de a afla care sunt acelea e sa fim in legatura cu Cel ce le-a asezat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Si eu mi-as dori sa stiu care imi e menirea.Nu ma simt bine nicaieri ,nici acasa,nici la serviciu.Muncesc de 20 de ani si nu am acumulat nimic material.Am avut mereu salariu mic si am trait de azi pe maine.Ma intrebam , eu spre ce ma indrept?Acum 7 ani am plecat din tara ,dupa o perioada in care credeam ca viata mea are un sens aici ,ma intorc la acelasi intrebare"Eu spre ce ma indrept?"Parintii mi-au murit ,casatorita nu sunt,copii nu am ,locuiesc cu chirie ...cu teama zilei de maine si de singuratate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Curaj! Mai scrie, te rog. Sunt multi care te vor sustine, cand voiesti sa primesti. Iar singura nu esti, nicidecum. Sentimentul de singuratate e doar un nor trecator. Scrie-ne, asadar! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai scrie-ne, poți afla idei bune pe aici... |
|
|
||||
|
||||
|
Foarte frumos spus :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Cu siguranta asta fac. Domnul sa ne lumineze pe toti!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu este alaturi de toti cei care cred in El.
Crucea trebuie sa ne-o purtam fiecare,indiferent cat este de grea. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este menirea omului pe pamant? | sophia | Din Vechiul Testament | 29 | 22.11.2009 11:17:57 |
| Ce inseamna sa nu iti gasesti menirea | Mihailescu_Daniel | Generalitati | 16 | 20.02.2009 17:55:36 |
|
|