![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mai zeama de limba i-a facut coana mare lui Kellog, mama-mama! Si, cand colo, Kellog nu a facut nimic cu banii aceia, era nevinovat asemeni Albei-ca-Zapada: coana mare s-a inselat din nou! Dupa acest scandal, Kellog a parasit secta. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt, eu nu consider ca este grav ca un cult religios sa-si implineasca finantele pentru a le folosi in scopuri caritabile sau cultice. Problema apare ce mijloace folosesti pentru asta.
Ori a apela la activitati comerciale in afara scopurilor religioase, nu-mi miroase prea bine: daca Kellog a initiat o afacere cu cereale pentru a rotunji banii sectei, e doar o chestiune de timp infiintarea de firme de comert cooperatisto-sambetiste, cu domenii de activitate extrem de diverse. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si mai afla ca , banii dati de guvern acopera doar o parte mica din costurile zidirii Catedralei. De aceea , Patriarhia Romana a facut imprumut la banci si ii roaga pe enoriasi sa ajute la construire. Ei (ereticii) le auto-numesc "biserici". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneata ai fi de acord ca banii tăi să fie folosiți pentru construirea Adunării Mântuirii Neamului și pentru salariul pastorilor? Bineînțeles nu acoperind "doar o mică parte din costuri" (modesta sumă de milioane de RON), ci resectând proporțiile unei minorități neoprotestante? Am înțeles, deci te auto-consideri eretic, numind-o astfel... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ahaaa...deci va deranjeaza faptul ca Romania e 85 % ortodoxa, si asta va trezeste spiritul de concurenta, asa aflam si noi ce va motiveaza de fapt :))
|
|||
|
|||
![]()
Nici pe departe nu mă refeream la asta. Îți dau un exemplu pentru a înțelege mai bine: producția de lumânări cultice.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am inteles.... acesti 3% sau 2% sunt mult mai importanti decat 85%.: Ce aberatie !! Acest proiect a existat inca de pe vremea primului razboi mondiale. Iar acele "voci" (gen remus cernea) prefer sa nu comentez... Iar , cat timp dumneata esti un adventist (adica nu ai nici o legatura cu B.O) te rog sa nu te amesteci in problemele de arhitectura din cadrul Bisericilor Ortodoxe... Iar eu zic , sa lasam balta pentru ca discutiile legate de Catedrala Mantuirii Neamului sunt inetrminabile ca si discutiile cu ceausescu. Scopurile zidirii Catedralei se afla aici : http://www.basilica.ro/ro/catedrala-...eiab_9687.html , studiaza-le si mai gandeste inainte de a vorbi. Iar toata "revolta" ta impotriva acestei Catedrale este inca o dovada ca ereziile adventiste fac propaganda ateismului. (ca sa nu mai spun de acelasi caracter antihristic pe care il impartasesc). |
|
||||
|
||||
![]()
Oricum , crezi ce vrei , fa ce vrei... dar eu , sincer , am obosit sa vorbesc cu peretii. Orice as zice tie nu iti convine (exemplu bun: v-am dat activitatile ale BOR si ati schimbat repede subiectul cu Catedrala) ... le tii parte ateilor (si ai aceleasi convingeri "economice"). mai pe scurt sunteti anti-ortodox... ma intreb ce cautati pe acest forum.
M-am lamurit cu tot adventismul asta si mi-e sila ... poate si din cauza ca nu am ignorat sectantii (adica subiectul acestui thread). Last edited by bluester; 01.08.2012 at 18:01:42. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|