![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai Kellog - cel cu cerealele integrale - nu a fost adventist? Ia cauta-ti in propria istorie _ nu prea mult ca nu ai unde, aveti o istorie extrem de scurta, ca minciuna, dealtfel - ce scandal i-a facut coana mare lui Kellog, cand acesta s-a folosit de banii din afacerile "eretico-smabetiste" in alte scopuri!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
acum e randul meu sa spun: las-o jos ca macane
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mai zeama de limba i-a facut coana mare lui Kellog, mama-mama! Si, cand colo, Kellog nu a facut nimic cu banii aceia, era nevinovat asemeni Albei-ca-Zapada: coana mare s-a inselat din nou! Dupa acest scandal, Kellog a parasit secta. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt, eu nu consider ca este grav ca un cult religios sa-si implineasca finantele pentru a le folosi in scopuri caritabile sau cultice. Problema apare ce mijloace folosesti pentru asta.
Ori a apela la activitati comerciale in afara scopurilor religioase, nu-mi miroase prea bine: daca Kellog a initiat o afacere cu cereale pentru a rotunji banii sectei, e doar o chestiune de timp infiintarea de firme de comert cooperatisto-sambetiste, cu domenii de activitate extrem de diverse. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ahaaa...deci va deranjeaza faptul ca Romania e 85 % ortodoxa, si asta va trezeste spiritul de concurenta, asa aflam si noi ce va motiveaza de fapt :))
|
|||
|
|||
![]()
Nici pe departe nu mă refeream la asta. Îți dau un exemplu pentru a înțelege mai bine: producția de lumânări cultice.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|