![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Posturile de 40 zile de la noi nu intra in ideea de echilibru din punct de vedere al articolului dimpotriva, au afirmat ca, cu cat raporturile au fost mai distantate, cu atat au fost mai depresive femeile. Doar cele care folosesc prezervativ raman cu psihic constant la un post asa lung. Si apropos de asta, tot din aceeasi cauza cica au o menopauza mai dificila cele cu sex neprotejat, care au absorbit sperma fata de cele cu prezervativ, este ca si cum nu si-ar mai lua drogul. Iar absurd, nu cred ca a fost vreo studenta la menopauza pe acolo ca sa isi dea ei seama. Si studii similare la barbati arata ca, daca doriti sa va protejati de cancer prostatic ar trebui sa desfranati des si de la varste fragede, nicidecum post si abstinenta. Exact postul si abstinenta sunt dezechilibre din aceste puncte de vedere, atat pentru femeie cat si pentru barbat. |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ce spuneam, ei sucesc adevărul cu scopul de a-l depărta pe om de Dumnezeu și de o viață curată. Barbații să desfrâneze cât mai des...ceea ce ar duce la dezechilibre mentale și sociale (exemple sunt destule), iar femeia la fel să nu mai țină cont de posturi și să folosescă contraceptive (pentru ca afacerea să meargă). Este evident că aceste studii suntanticreștine și aceste recomandări care nu au nimic în comun cu Legile lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu m-am lămurit și vă propun să încetăm cu aceste "dejecții" pe un forum creștin ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt deacord cu dvs. Din pacate, daca nu ar fi existat acel articol al lui Arsenie Boca, multi ar fi stat departe de astfel de... numiti-le cum doriti. Ma surprinde insa ca insistati sa il aparati in aceasta idee in loc sa recunoasteti ca omul a mai si gresit. In fine, faceti cum doriti, mie insa imi pare ca in acest caz bate spre idolatrie. Imi cer scuze de parere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă erați mai atentă ați fi observat că i-am confirmat lui Alin că sfinenie nu înseamnă neapărat infaibilitate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Daca la asta v-ati referit cand ati facut afirmatia, atunci mea culpa, imi cer scuze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aș dori să vă amintesc că părintele a pus bazele monahismului de la Man Prislop, obște formată din călugărițe. Înseamnă că ceea ce a scris se contrazice cu concluzia dumneavostră. Vă rog mai studiați înainte de a veni cu concluzii pripite. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca in general schizofrenia (cu gandirea disociata si altele) este mai frecventa la barbati, dar stiu si ca barbatii pot gandi foarte adunat si logic atunci cand doresc. Puteti sa o faceti si dvs. si discutia sa se opreasca aici. |
|
|||
|
|||
![]()
Aștept răspunsul la ultimele două întrebări.
![]() Last edited by ovidiu b.; 08.08.2012 at 11:53:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar daca observati, raspunsul la intrebarea ce v-am pus-o in legatura cu afirmatiile lui Arsenie Boca: "cele ce stam singure suntem bolnave mental din cauza ca nu avem contact cu sperma barbatului?", raspunsul articolului este clar: nu numai ca suntem mai depresive dupa parerea lor, dar nici macar nu exista diferente intre una care duce o viata curata si o prostituata ce foloseste prezervativ. Daca nici asta nu va convinge cat de multa aberatie este in ideea de a considera ca psihicul femeii ar depinde de sperma barbatului, atunci eu mi-am batut gura degeaba si discutia nu are nici un sens, este dovada clara ca sunt unii care cred absolut doar ce au chef fara nici o sustinere nici obiectiva si nici de alta natura. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|