![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si alt citat pe care nu-l inteleg. Tu intelegi ce scrie acolo? Eu m-am pierdut in termenii aia filozofici. Eu totusi cred ca majoritatea oamenilor care nu stiu carte, sau pricep lucrari din astea, se bazeaza si in credinta tot pe imaginatia si sufletul lor. Si nu cred ca este ceva rau. Concret: Ateul zice: Nu l-am vazut, nu exista. In cer nu este asa ceva. Agnosticul sau cum se numeste, zice: exista, dar nu stiu exact ce si cum. Credinciosul zice: nu L-am vazut, dar eu cred si simt ca exista. Si il descrie cum il "vede", picteaza icoane. Deci credinciosul si-l imagineaza cumva. Fiecare sfant are pentru noi o imagine. Si asa sunt icoanele. Avem si moaste de sfinti si ne ducem la ele, le pipaim, ne rugam lor.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 13.08.2012 at 14:48:23. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul - un exercitiu terapeutic | mirelat | Pocainta | 13 | 10.01.2009 10:09:07 |
LUPTA CU CADEREA IN IMAGINATIE | cozia | Teologie si Stiinta | 9 | 10.12.2007 12:07:37 |
|