![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Citat:
E crima? Nuuuu...e moarte 'naturala'. Citat:
Sau nu este, daca esti de acord ca nici in exemplu de mai sus nu e crima. Citat:
Ca iti place confuzia, o vezi ca avantajoasa. Dar pana la urma ai sa-ti dai seama ca nu e. Doar sa nu fie prea tarziu atunci. Citat:
Asta ti se pare crestineste? Citat:
Citat:
Sau sa le fi trecut macar prin cap asa ceva. Apropo, pentru ce anume vrei copii? Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Numai ca tu ai un noroc. Barbatii pot face copii pana mor. Scurt si la obiect eu am mai spus ca nu sunt neaparat pentru FIV, ci pentru a avea copii. FIV este o solutie pentru multi. Dar veniti cu solutii. Cum sa avem copii in alt fel? Tot ne inebuniti aici cu prostii si nici nu pricepeti despre ce vorbim si ne faceti criminali. Veniti odata cu solutii concrete. Voi cum ati face? Parintele Tanase nu ne da copii, parintele din Ucraina nu stim adresa, statul nu ne da copii. Suntem milioane care vrem copii pe lumea asta. De unde sa-i luam? Ne dati unul de-al vostru? Nu. Si atunci ce vreti de la noi?
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 31.08.2012 at 20:26:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Cu cat inainteaza in varsta li se deterioreaza materialul genetic din cate stiu (ma puteti contrazice).
|
|
|
|||
|
|||
|
Aveti dreptate. Nu numai cel al femeii se deterioreaza ci si cel al barbatului. Ba mai mult, pana nu demult se considera ca riscul de trisomie 21 (sindrom Down) tinea doar de varsta mamei, de cand insa cu cuplurile in care el este mai tanar decat ea, s-a descoperit ca de fapt varsta tatalui era importanta, riscul de trisomie 21 fiind mai scazut daca el este mai tanar chiar daca ea a atins varsta critica pentru sindromul Down...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Adică dacă femeia are vârsta critică, atunci vârsta ”fragedă” a bărbatului ”recondiționează” orice risc femeiesc? Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by Demetrius; 01.09.2012 at 00:03:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre material genetic barbatesc "mai bun", de asa ceva nu am auzit, dar poate ca stiti dvs. ceva studii de care eu inca nu am auzit. O sa fac si eu o cercetare pe Pubmed si ma lamuresc de indata cum sta treaba, ca pe aici am vazut deseori cum se da cu parerea in necunostinta de cauza. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Material genetic mai bun inseamna nealterat, cu mai multa informatie. Mai bun calitativ nu inseamna mai mult y decat x. Binecuvantarea divina nu inseamna sa ai baieti si nu fete (astfel nici Sf Fecioara Maria nu s-ar fi nascut). Este nevoie de echilibru in societate. Un exemplu ca patimite/defectele afecteaza ADN-ul este si studiul care arata ca ADN-ul barbatilor care fumeaza este afectat (http://www.campuspr.co.uk/men-smoke-...nborn-children). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Consider că ADN-ul meu de nefumător convins e mai alterat decât ADN tatălui meu care a fumat 70 de ani, Dumnezeu să-l odihnească(!). Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citatul dvs de mai sus a făcut referire la materialul genetic bărbătesc; capacitatea feminină de procreeare scade cu vârsta, așa cum ați bănuit, dar la bărbați e invers, ”informația” fiind tot mai viguroasă. Cu cât începe femeia să nască mai devreme după pubertate cu atât trupurile copiilor sunt mai sănătoase ca și întreaga serie de nașteri ce astfel poate fi mai lungă, femeia astfel mântuindu-se; cu cât e mai tânără femeia, cu atât e mai ”curată” și mai puțin ”parazitată” de influențe păcătoase, ”motorul” ei reproductiv fiind mai nou. De vrednicia bărbatului depinde x sau y, adică sexul copilului. Last edited by Demetrius; 02.09.2012 at 01:05:35. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un posibil raspuns ! ( Cum sa traiasca sotii care nu pot avea copii ) | cristiboss56 | Nunta | 1 | 03.02.2009 21:21:53 |
| Copilas in cuplu mixt. | toma_nec | Generalitati | 53 | 28.08.2008 18:34:59 |
| Lesbiencele vor putea avea copii biologici | florina.stan | Homosexualitatea | 92 | 19.05.2008 18:37:26 |
| Cum vede un cuplu lucrurile "duhovniceste" ? | nicolae.lucian | Nunta | 6 | 22.12.2007 17:40:13 |
| Dragostea in viata de cuplu | eugen_gh | Nunta | 38 | 03.09.2007 22:28:50 |
|
|