![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Poate doar pentru atei.. Citat:
Citat:
In schimb, daca te muti acolo in sat, ai putea creste chiar mai mult decat un copil. Parintele da copii spre intretinere celor din sat. Dar esti sigura ca asta vrei? Atunci e simplu, vinde tot ce ai, muta-te acolo. Statul da daca ai rabdare si locuiesti in Romania. In alte tari nu stiu cum e. Citat:
P.S. "Pentru ca iubesc copii" nu e un motiv serios. Sunt multe lucruri care se pot intelege aici. Copii nu sunt o jucarie. La o adica si pedofilii ii iubesc. Daca doar "iubiti copii" ati putea vizita saptamanal un orfelinat. Si copii sunt ai tai pana la varsta de 18..20 si ceva de ani. De multe ori si mai putin, pentru ca ii fura lumea, prieteni mai mult sau mai putin adevarati, etc. Pe urma se duc la casa lor, au viata lor, relatile lor, prietenii tai si mai auzi ocazional de ei. Sigur, sentimental poti ramane atasat(a) de ei, dar e altceva.. Last edited by AlinB; 31.08.2012 at 23:02:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Documentați-vă din acest scurt rezumat al unui studiu științific: http://www.advancedfertility.com/eggspregnancyrates.htm Ca regulă generală, obișnuiți-vă să aveți o bază științifică pentru o discuție științifică. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Includem aici si "liber cugetatorii crestini". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Dumnezeu ii ucide (nu e asa, dar atat il duce capul), eu de ce sa nu-i omor? Respectul pentru viata trebuie sa vina din momentul conceptiei - dupa care lasata natura sa-si urmeze cursul iar daca se intervine sa se intervina pozitiv, nu distructiv. Cu orice alta mentalitate, se poate justifica orice crima, o data ce gandirea utilitarista castiga teren, orice crima, de negandit poate acum, este legitimabila. Pricepusi acum? Last edited by AlinB; 31.08.2012 at 23:12:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În realitate, nu există un drept natural al oricărui om de a avea copii. Copiii sunt un dar de la Dumnezeu. Sunt cale spre mântuire, sunt Sacrament. Nu există un drept la Sacramente. Obișnuiți-vă cu ideea că, față de Cristos, nu aveți niciun drept. Tot ce aveți este dreptul de a-L sluji ca pe un Împărat și Dumnezeu sau de a refuza să faceți acest lucru. Culmea e că nici în concepția lumească nu am auzit să fie considerați "drept natural". Am citit cu atenție principalele documente asupra ceea ce consideră Lumea ca fiind "drepturile omului", de la Magna Charta la deciziile ONU. Îmi sună cunoscute sintagme precum "dreptul la libera circulație" sau "dreptul de a alege și de a fi ales". Dar ceva de genul "dreptul natural de a avea copii" nu-mi sună familiar.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 31.08.2012 at 23:19:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cred că respectul pentru viață(verificat și detectat de Dumnezeu) se regăsește în conceperea sarcinii astfel certificată tot de El. Cu alte cuvinte, dacă în concepția de viață a părinților nu este depistat respectul pentru viață(sau iubirea de aproapele), atunci nici conceperea unei sarcini nu se va petrece din cauza lipsei de armonie cu Voia Lui. Last edited by Demetrius; 31.08.2012 at 23:32:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre material genetic barbatesc "mai bun", de asa ceva nu am auzit, dar poate ca stiti dvs. ceva studii de care eu inca nu am auzit. O sa fac si eu o cercetare pe Pubmed si ma lamuresc de indata cum sta treaba, ca pe aici am vazut deseori cum se da cu parerea in necunostinta de cauza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Teoriile care le aveti despre casatorie sunt invataturi greo-catolice sau inventii personale?
Citat:
Ideal asa ar fi, dar cam greu sa vorbesti de armonie cu Voia Lui in cazul unei persoane care ajunge la al n-lea avort si tot mai poate sa faca copii.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sa nu uit: malformatiile congenitale si nasterile premature sunt mai frecvente prin tehnici in vitro decat pe cale naturala. Last edited by Tartaruga; 01.09.2012 at 01:21:24. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un posibil raspuns ! ( Cum sa traiasca sotii care nu pot avea copii ) | cristiboss56 | Nunta | 1 | 03.02.2009 20:21:53 |
Copilas in cuplu mixt. | toma_nec | Generalitati | 53 | 28.08.2008 17:34:59 |
Lesbiencele vor putea avea copii biologici | florina.stan | Homosexualitatea | 92 | 19.05.2008 17:37:26 |
Cum vede un cuplu lucrurile "duhovniceste" ? | nicolae.lucian | Nunta | 6 | 22.12.2007 16:40:13 |
Dragostea in viata de cuplu | eugen_gh | Nunta | 38 | 03.09.2007 21:28:50 |
|