![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce am vrut să spun este să nu fim noi cauza ispitirii celuilalt. Să nu-i cauzăm noi gîndul păcatului, asemănîndu-ne celui viclean care ne dorește răul. Să nu surpăm pe fratele nostru cel [poate] mai slab, care poate să cadă din cauza cuvintelor nostre rostite sau scrise fără a ne gîndi că pot fi cauza păcatului lui.
De exemplu, să nu împroșcăm pe celălalt cu vorbe prost alese în postările de pe forum, așteptînd de la el să vedem reacția unui creștin care rezistă tentației de a răspunde cu aceeași monedă. Să nu ne dăm noi mai deștepți ca altul, să nu ironizăm, să nu ne jucăm cu orgoliul celui care citește rîndurile așternute pe ecran. Să nu smintim, să fim mai cumpătați în exprimare. Să luăm aminte.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum sa ne rugam pentru aproapele nostru? | alexdu | Generalitati | 6 | 14.02.2012 10:44:10 |
Sa nu judecam aproapele | costel | Generalitati | 49 | 31.08.2011 19:15:46 |
Dragostea de aproapele tau | viviana | Generalitati | 9 | 28.07.2011 21:03:46 |
Aproapele meu | maria55 | Generalitati | 14 | 17.03.2010 15:57:21 |
Aproapele nostru invizibil | elizabeta | Generalitati | 35 | 17.11.2009 16:45:38 |
|