Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Mi-am tot pus întrebarea, oare ce cred oamenii care nu prea merg biserică, dar care văd un preot dându-se jos dintr-o mașină supărată. Eu am rămas mască, și recunosc că pe moment m-am smintit, într-o zi când doi călugări tineri au coborât dintr-un A8 supărat, erau dezorintați, probabil se rătăciseră prin oraș, mașina avea număr de alt județ. Nu spun că preoții nu ar trebui să folosească mașini, dar să aibă în vedere faptul că prin ceea ce sunt ei pot sminti ușor.
|
Nu ma smintesc cand coboara un preot din ultimul tip de masina...imi pare rau ca simte nevoia sa aiba ultimul tip de masina (desi n-ar trebui sa judec)...ca de o masina in ziua de azi cam ai nevoie..degeaba spuneti de biciclete..cand ai rude intr-un sat apropiat sau trebuie sa ajungi la copii sau faci cumparaturi etc.
Preoti adapteaza stilul de viata putin dupa stilul societatii si fara sa vrea de cele mai multe ori...problema e atunci cand doresc sa impresioneze sau sa depaseasca un standard (ce e drept la noi standardele sunt cam ridicate pentru aportul pe care il aducem societatii)...desi e posibil si sa fi primit masina...