![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS Si cam care ar fi diferenta intre un ortodox care aseaza icoana sfantului Vasile la loc de cinste si dumneavoastra care asezati tot la loc de cinste scrierile profetesei? Cred ca nici una. Last edited by nutucutu; 03.09.2012 at 16:23:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar adventistii au si ei icoane (am una de la ei, un fel de reproducere realista - format calendar de buzunar) dar asa cum imaginea Domnului Hristos din inima lor este desacralizata prin invataturile mincinoase ale celor sus amintit, nici icoanele tiparite de ei nu au o valoare sacra. |
|
|||
|
|||
![]()
Si deci, dupa tine, te poti mantui si fara botez atat timp cat crezi in jerfa lui Hristos, botezul vostru fiind de fapt doar un ceremonial formal?
Last edited by AlinB; 03.09.2012 at 16:56:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu, nu ne inchinam lor, ii cinstim asa cum si voi va cinstiti "profetesa". Citat:
Fara doar si poate. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Botezul (pe baza mărturisirii și în urma învățării și acceptării personale a învățăturii) este un comandament hristic, nu un "ceremonial formal". Despre botezul infantil nu putem spune același lucru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Deci totuși se adresează... mulțumesc pentru confirmare! ![]() "Rata succesului" este de câteva sute de ori mai mare decât în sens invers (botezul ortodox efectuat unor adventiști)! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu alegeau ei pentru mine cine stie prin ce colt de lume rataceam batjocorindu-ma si batjocorit fiind de altii. PENTRU ACEASTA ALEGERE A LOR PENTRU MINE LE VOI FI VESNIC RECUNOSCATOR!!! Iar alegerea facuta de parinti si de nasii de botez nu anuleaza libertatea de a alege ulterior - dovada vie esti chiar tu, care ai ales sa parasesti Biserica. Insa, cel putin ti-ai petrecut copilaria sub protectia Duhului Sfant, si ai ales la maturitate - cand se presupune ca esti mai destept - sa iesi de sub aceasta protectie! In ochii mei, esti unul din aceia care a fost mai destept cand era mic decat acum, cand ai devenit mare la stat si mic la sfat! Marea greseala - a ta si a 99,99% dintre sectari - e ca ati parasit Biserica ... fara sa o cercetati mai intai, fara sa faceti un studiu comparativ si critic intre doctrine. Ati facut in pantaloni de frica atunci cand vi s-a propovaduit de un nu stiu cine instalator sau sudor ca "Domnul vine maine!" si ca trebuie sa va "botezati" - nu ca asa avea ceva cu acesti oameni ai muncii, dar fiecare trebuie sa-si stie locul! Pentru cineva din afara - unul care judeca mai la rece - gestul acesta este unul cel putin prostesc: sa pleci fara sa stii de unde pleci! Si acum tu vii sa ne dai lectii de logica? Si te astepti sa te mai si credem, sa credem pe unul care a dat dovada in viata ca nu stie sa cantareasca lucrurile - asta ca sa nu folosesc cuvantul acela care incepe cu "p" si se termina prost. Cum spune intr-o profetie la Sf.Pr.Isaiia, mi se pare: plecarea ta la sectari se aseamana cu femeia aceea usoara care-si deschide repede picioarele! Last edited by Illuminatu; 04.09.2012 at 11:22:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|