![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
hai domne', las-o balta, ca e clar ca ati inventat pastorul ca sa luati bani credinciosilor ! ati dat nastere unui functionar.
|
|
|||
|
|||
![]()
Și dumneavoastră sunteți fără de biserică?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este E.G.W in marturisirea de credinta a Bisericii Adventiste? Vrei Hristos adventisti, primesti si o EGW la pachet. Nu mai vrei EGW ..aia e usa. Citat:
Inca o dovada despre cat de prost intelegeti liberul arbitru. Ca sa nu mai mentionez copii care ii botezati pe la 13-14 ani, aia tot asa aleg pentru ei? Dar stai linistit ca si daca i-ati botezat nu inseamna ca i-ati pecetluit pe viata, stiu destui care atunci cand au inceput sa gandeasca si singuri au facut pasi de la dna. White. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da, nu degeaba si ei sunt "Sola Scriptura", au si ei o traditie de urmat.. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă apare cuvântul respectiv în mărturisirea de credință (Manualul Comunității) înseamnă că ne închinăm la EDW, ori că ne-am pus încrederea în ea? Ce, dacă "diavolul" apare în textul dogmaticii ortodoxe, înseamnă că ortodocșii se închină la diavol?
Se poate compara un copil de 13-14 ani cu unul de 13-14 zile?? |
|
||||
|
||||
![]()
cred ca ati depasit orice limita a bunului simt !
dumneavoastra sunteti fara de Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine inteles ca nu. Cel de 13-14 ani are o gramada de pacate Cei de 13-14 zile au doar pacatul stramosesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica, pe scurt sa pricepi si mata - adventistii cred in EGW ca profet al lui Dumnezeu, pe cand ortodocsii ii ofera diavolui exact locul care il merita. Ati putea face si voi la fel. Citat:
Ceea ce au in comun ambele cazuri - acel botez nu le limiteza capacitatea de alegere mai tarziu, asadar protestele sunt neintemeiate si bazate probabil pe anumite frustrari ale celor are isi inchipuie ca fac "evanghelizare" in Romania iar adeptii nu se inghesuie la usa lor cum s-ar astepta si se gandesc ca poate le-ar fi mai usor daca i-ar gasi nebotezati. |
|
|||
|
|||
![]()
Ușurel cu nervii să nu vă plesnească vreo venă, ceva... Întrebarea nu vă era adresată dumneavoastră.
|
|
|||
|
|||
![]()
În cazul acesta, botezul bebelușului e absolut inutil. "Păcatul strămoșesc" (dacă ar exista așa ceva) a fost acoperit deja de jertfa lui Hristos.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|