![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihai07; 17.09.2012 at 16:36:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe topicul/topicele despre sabat, am dat și asemenea versete. Totuși, care e relevanța cererii tale? Dacă Hristos a dat Porunca și tot El a respectat-o, de ce mai pui la îndoială Scriptura, respectând, păzind și sfințind o altă zi decât cea sfințită și binecuvântată de El încă de la Facerea Lumii?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: poti pune si versetele din VT in care sa arati ca oamenii inainte de Moise respectau sambata. Cine stie...poate ai sa gasesti ca si Adam in Eden se odihnea sambata... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Conform întrebărilor tale, s-ar părea că Hristos a poruncit duminica, iar Adam se odihnea tot duminica. Asta vrei să spui? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Verset pentru ce?
Citat:
Dar ce crezi că a făcut în acea primă zi de sabat a planetei? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
PS: ce intelegi tu prin faptul ca Dumnezeu s-a odihnit? Last edited by stefan florin; 20.09.2012 at 11:23:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. cu siguranta ti-ai dat seama care e relevanta dar te faci ca ploua. asa ca hai cu versetul/versetele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru că Avraam, tatăl tău, a ascultat cuvântul Meu și a păzit poruncile Mele, povețele Mele, îndreptările Mele și legile Mele!"" (Facerea 26,5 - versiunea Sinodală)
Și acum întrebarea: e posibil ca printre toate poruncile, povețele, îndreptările și legile lui Dumnezeu, să nu se găsească și porunca sabatului? Dacă răspunzi cu Da, va trebui să explici în ce constau
și să dai versetele din Facerea unde sunt detaliate. În caz contrar, răspunsul evident este NU. Asta conform propriului tău argument.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da-mi un singur verset in care Dumnezeu sa fi poruncit oamenilor de dinainte de Moise sa pazeasca sabatul. Atat iti cer, nu supozitii. Deci unde scrie in Sfanta Scriptura ca Dumnezeu a poruncit vre-unui om de dinainte de Moise sa pazeasca sabatul? Iti repet, vreau un raspuns care consta intr-un verset clar care sa nu lase loc de interpretari. Unde scrie negru pe alb acest lucru? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|