![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Nu puteți să beți paharul Domnului și paharul demonilor; nu puteți să vă împărtășiți din masa Domnului și din masa demonilor" (1 Cor.10,21 - versiunea ortodoxă) Citat:
Citat:
Citat:
O singură zi a sfințit Dumnezeu: sâmbăta. Iar în Scriptură găsim de nenumărate ori îndemnul de a sfinți și noi această zi: "Și Sâmbetele Mele sfințiți-le, și să fie semn între Mine și între voi, ca să cunoașteți, că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru" (Iezechiil 20,20 - versiunea sinodală 1914) În schimb, nu găsim niciun text, dar niciunul care să îndemne la sfințirea duminicii! ![]() ![]() ![]() Dacă... Din fericire, Duhul Sfânt nu sfințește o zi-alta decât a sfințit Dumnezeu o dată pentru totdeauna. Căci ce sfințește și binecuvintează Dumnezeu, e binecuvântat pentru veșnicie! 1 Paralipomena 17,27. Sfințirea și poruncirea duminicii este o lucrare a împăratului Constantin, lucrare îndeplinită la data la care era încă păgân (și Domnul să mă ierte, dar nu știu dacă între scurtul interval între botezul creștin și moarte a fost creștin cu adevărat), nu poți zice că e o lucrare a Duhului Sfânt. O afirmație la fel de mincinoasă și nefondată biblic ca și cea cu "sfințirea și binecuvântarea de Dumnezeu a duminicii". |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|